Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Βόσσου μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Ξεκαθάρισε αν θα τον δούμε στο Big Brother

Είναι ή όχι στο σπίτι τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Βόσσου μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Ξεκαθάρισε αν θα τον δούμε στο Big Brother

Η Ερασμία Μάνου είναι η κόρη της Σοφίας Βόσσου. Η ίδια μίλησε στις κάμερες για την σχέση που έχει με τον πρώην σύντροφο της μητέρας της, Ανδρέα Μικρούτσικο. Ξεκαθάρισε και θα τον δούμε τελικα ή όχι στο Big Brother.

Η Ερασμία Μάνου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύντροφο της μητέρας της.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Τον φιλοξενεί ακόμη η μητέρα μου» είπε η Ερασμία Μάνου αιτιολογώντας μία προηγούμενη δήλωσή του όπου χαρακτήριζε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως δεύτερο πατέρα της.

Επίσης αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για τον παρουσιαστή και το Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται ο Ανδρέας Μικρούτσικος να είναι στο νέο ριάλιτι. Μιας και μιλάμε για το ριάλιτι δείτε και την μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος

Η Ερασμία Μάνου επίσης αποκάλυψε πως μπορεί η μητέρα της να έχει χωρίσει από τον παρουσιαστή, όμως η αγάπη που είχαν υπάρχει ακόμα.

Τόνισε πως ποτέ δεν έχασε την επαφή της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο τα τελευταία χρόνια.

Μαζί με την πρώην γυναίκα του, Σοφία Βόσσου ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το πρόβλημα υγείας - Βίντεο ντοκουμέντο

O Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται πως είναι αρκετά καλύτερα στην υγεία του, μιας και ο ίδιος βγήκε έξω πρόσφατα μαζί με την πρώην γυναίκα του, μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε. Δείτε και εσείς το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως.

Ο παρουσιαστής βγήκε να πάρει μια ανάσα από όλα αυτά που του συνέβησαν στο πλευρό της Σοφία Βόσσου. Οι δυο τους αποφάσισαν να το "ρίξουν" έξω σε νυχτερινό μαγαζί, όπου και τους "τσάκωσαν".

Sofia Vossou....Ανδρέας Μικρούτσικος ....just perfect!!!❤️❤️❤️❤️

Posted by Ιωαννα Μπινιακου on Monday, February 24, 2020

Όπως φαίνεται και από το βίντεο ο ίδιος είναι αρκετά καλά στην υγεία του, τραγουδώντας και χορεύοντας. Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, κατέρρευσε ψυχολογικά. Το σοκ ήρθε όταν οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια με την υγεία του να είναι κρίσιμη.