Αλεξάνδρα Ούστα: Έγινε μανούλα και δεν το έμαθε κανείς - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Η τρυφερή ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Ούστα: Έγινε μανούλα και δεν το έμαθε κανείς - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου. "Ευτυχείτε" μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα, που πριν μερικές ημέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, χωρίς ωστόσο η είδηση να γίνει ιδιαίτερα γνωστή! Τι είπε η όμορφη ηθοποιός που ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του μωρού στο Instagram;

Η ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Σρακατσάνη διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους καθώς έφεραν στον κόσμο ε΄να υγιέστατο μωράκι, με την ηθοποιό να λέει στην εκπομπή ¨'Ευτυχείτε" ότι γέννησε λίγο νωρίτερα, άλλα όλα είναι καλά!

Όπως αποκάλυψε έφερε το μωράκι της στον κόσμο στις 21 Φλεβάρη: "Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN".

Μάλιστα η ίδια ανέβασε και μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με το μωράκι να κοιμάται στα χέρια του μπαμπά του! Είναι πολύ γλυκιά δεν νομίζετε; Δείτε και πιο άλλο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz μας έδειξε πριν λίγο καιρό, για πρώτη φορά του μωράκι που έφεραν στον κόσμο!

Η Αλεξάνδρα Ούστα, που ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού της, έγινε μανούλα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, με τον οποίο ήταν ζευγάρι!

H Αλεξάνδρα Ούστα έγινε μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το μάθει κανείς. Την ημέρα που συμπληρώνονταν δηλαδή 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Η ίδια και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχίας του. Και μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε κάνει το baby shower και να το είχε μοιραστεί μαζί μας, την είδηση της εγκυμοσύνης την κράτησε κρυφή.