Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει ανοιχτά για τον δεύτερο γάμο! Θα παντρευόταν ξανά ή όχι;

Τι είπε για το όνομα της;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει ανοιχτά για τον δεύτερο γάμο! Θα παντρευόταν ξανά ή όχι;
News 06.03.2020 09:45
Από Youweekly Team

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Θα παντρευόταν ξανά ή όχι; Επίσης αποκάλυψε για ποιο λόγο άλλαξε το όνομα της από το βαπτιστικό που έχει.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο όνομα της που άλλαξε.

“Τα λάθη, από τη στιγμή που τα καταλαβαίνεις και τα παραδέχεσαι, δεν είναι ακριβώς λάθη. Εφόσον σε μαθαίνουν και κάτι είναι χρήσιμα. Στις σχέσεις μου, όχι απαραίτητα στο κομμάτι του γάμου, έχω κάνει και πράγματα που δεν οδήγησαν σε ένα καλό αποτέλεσμα για το οποίο πάντα φταίνε και οι δύο”.

“Έχω παντρευτεί μια φορά και, ναι αμέ, αν προέκυπτε, θα ξαναπαντρευόμουν” σημείωσε και πρόσθεσε δεν είμαι αρνητική καθόλου απλά δεν είναι και κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα για να μου συμβεί".

“Δεν με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν θεωρώ πως καταξιώνεται μια σχέση με αυτό τον τρόπο. Δεν το έχω μαράζι που δεν έχει προκύψει αλλά, αν θες να σου πω το προαίσθημα μου, νιώθω πως ίσως θα μου ξανασυμβεί στη ζωή μου. Κάπως έτσι ενστικτωδώς το πιστεύω” πρόδωσε. Αν δεν έχετε δει την μητέρα της και την αδερφή της πρέπει να τις δείτε

Τι ανέφερε για το όνομα της η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκτός από τον δεύτερο γάμο

Η ηθοποιός εκτός από τον γάμο αναφέρθηκε και στο όνομα της και στο πως έμεινε το Ντορέττα.

«Το Ντορέττα βγαίνει από το Θεοδώρα. Ωραίο το Θεοδώρα, αλλά όταν ήμουν μικρή με φωνάζαν όλοι Θοδώρα. Οπότε κάποια στιγμή, σε πολύ μικρή ηλικία, κάθισα και σκέφτηκα και είπα να με λένε Ντορέττα.

Ήμουν Β’ Δημοτικού. Και μάλιστα τους έλεγα Θοδωρούλα-Ρούλα, Θοδώρα-Ντόρα, Ντόρα-Ντορέττα. Έτσι κατέληξα στο Ντορέττα. Αυτή ήταν η διαδρομή. Και ζήτησα να με λένε όλοι Ντορέττα» είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Εδώ βρίσκει την ηρεμία η Ντορέττα Παπαδημητρίου - "Είναι το ησυχαστήριο μου"

Share