Στα 9μερα του Κώστα Βουτσά ο μικρός Φοίβος - Βρέθηκε εκεί και η Μάρθα Καραγιάννη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα 9μερα του Κώστα Βουτσά ο μικρός Φοίβος - Βρέθηκε εκεί και η Μάρθα Καραγιάννη

Στα 9μερα του πατέρα του Κώστα Βουτσά βρέθηκε ο μικρός Φοίβος. Εκεί ήταν και ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, που όπως όλα δείχνουν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της. Ποιοι άλλοι τίμησαν με την παρουσία τους τον ηθοποιό;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του zinapost.gr, η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού και πολύ λίγοι κοντινοί του άνθρωποι βρέθηκαν στο Α' νεκροταφείο Αθηνών όπου και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον ηθοποιό.

H πιο συγκινητική παρουσία ήταν, όπως διαβάζουμε, αυτή του μονάκριβου γιου του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, του μικρού Φοίβου.

Στο Α’ νεκροταφείο βρέθηκαν επίσης ο ηθοποιός Βασίλης Ζωνόρος, η βοηθός της Αλίκης Κατσαβού με την κόρη της, αλλά και η ηθοποιός, Ντόρα Δούμα, φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη.

Η Μάρθα Καραγιάννη έχει επιστρέψει στο σπίτι της μετά από την επέμβαση που υποβλήθηκε, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραστεί.Μετά το θάνατο του άγνωστη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, αγκαλιά με τον γιο του Φοίβο, ήρθε στην δημοσιότητα.

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά θέλησε να γίνει το μνημόσυνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι και έγινε.

Κώστας Βουτσάς: Εκτός από τα 9μερα έγινε και μια αποκάλυψη μετά την κηδεία του - Τι συνέβη;

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν. Μάλιστα, μετά την κηδεία του έγινε μια αποκάλυψη στο Happy Day. Τι συνέβη;

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, η οικογένεια του πρωταγωνιστή των Ελληνικών ταινιών αρνήθηκε να γίνει η κηδεία του με δημόσια δαπάνη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δημοσιογράφος, το Υπουργείο Πολιτισμού πρότεινε να δώσει εκείνο χρήματα για την κηδεία του Κώστα Βουτσά, ωστόσο η οικογένειά του αρνήθηκε ευγενικά. Παράλληλα η οικογένεια του Κώστα Βουτσά προέτρεψε το Υπουργείο τα χρήματα αυτά να πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή σε παρόμοια τελετή που κάποιος έχε πραγματικά ανάγκη.

Να πούμε πως η κατασκευή του τάφου του στο Α’ Νεκροταφείο είναι δωρεά του Δήμου Αθηναίων.