Μάνος Παπαγιάννης: Η στιγμή που τρομάζει την Αγγελική Δαλιάνη - Παραλίγο να τις "φάει"!

Μοναδικό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάνος Παπαγιάννης: Η στιγμή που τρομάζει την Αγγελική Δαλιάνη - Παραλίγο να τις

Ένα μοναδικό στιγμιότυπο μας έρχεται από το σπίτι του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη, με τον ηθοποιό να τρομάζει την γυναίκα του οποία εκείνη την ώρα καθάριζε! Δείτε την στιγμή που πετάγεται από τον φόβο, ο Παπαγιάννης παραλίγο αν τις "φάει" με την σκούπα.

Ο Μάνος Παπαγιάννης συνηθίζει τις φάρσες και συνήθως η οικογένειά του είναι τα "θύματά" του! Έτσι και αυτή τη φορά ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στην όμορφη σύζυγό του, που εκείνη την ώρα ήταν με ηλεκτρική σκούπα και καθάριζε στην κουζίνα!

Τότε ο Παπαγιάννης πάει σιγά, σιγά από πίσω της! Εκείνη λόγω του θορύβου δεν αντιλήφθηκε κάτι, μέχρι που αυτός την τρόμαξε, με την Δαλιάνη να πετάγεται ξαφνικά! Μάλιστα παραλίγο να του φέρει την σκούπα στο κεφάλι από την τρομάρα! Η αντίδρασή της επική. Μάλιστα συνεργός ήταν και η κορούλα του ζευγαριού, που βγήκε γελώντας από το δωμάτιο. Δείτε και την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τον μικρό γιο της οικογένειας! Τόσο τρυφερή.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Τι είχε αποκαλύψει ο Μάνος Παπαγιάνης, που τρόμαξε την Αγγελική Δαλιάνη, για τον ρόλο της συζύγου του στη "Μαρία την άσχημη";

Η Αγγελική Δαλιάνη καθάριζε το σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα. Είχε γυρισμένη την πλάτη της και ο θόρυβος την εμπόδιζε να ακούσει τι γινόταν γύρω της.

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στην σειρά «Μαρία η Άσχημη» και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο της συζύγου του, Αγγελικής Δαλιάνη, η οποία ήταν και η πρωταγωνίστρια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στον αέρα και την Ελεονώρα Μελέτη, ένα περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το πως πήρε το ρόλο της.

«Με την Αγγελική είμαστε μαζί πριν κάνει τη «Μαρία την άσχημη». Ήταν δική μου ιδέα να μη βλέπουμε το πρόσωπό της όσο έπαιζε η σειρά. Ήμασταν διακοπές και ακούμε για την οντισιόν. Και γυρίσαμε. Η Αγγελική ήταν απογοητευμένη. Πάντα έφτανε μέχρι το τέλος και δεν την έπαιρναν. Άφησε το βιογραφικό και της λέει η κοπέλα “τώρα που ήρθατε τελείωσε”. Έκλαιγε. Μετά από μια μέρα την πήραν τηλέφωνο για δοκιμαστικό. Της είπα ότι είναι η “Μαρία η άσχημη”. “Δε θα πας όμορφη, θα πας άσχημη”.

Στην αρχή με κορόιδευε, αλλά μετά της άρεσε. Ντύθηκε με κάτι ρούχα της γιαγιάς της και πήγε έτσι. Ήταν μεγάλο κομμάτι που πήρε τον ρόλο γιατί έδειξε στον σκηνοθέτη ότι έχει καταλάβει τον ρόλο. Και μετά σκεφτήκαμε τότε και με τον Μπούτο να μη βγει καθόλου και να μη φανεί το πρόσωπό της. Ήταν αρκετά εύκολο. Δεν τη καταλάβαινε κανείς. Τώρα η Λυδία είναι 11 και ο μικρός δύο ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.