Χάρης Σιανίδης: Σοβαρό τροχαίο για τον PR manager

Ποια η κατάσταση του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Σιανίδης: Σοβαρό τροχαίο για τον PR manager

Σοβαρό τροχαίο είχε ο PR Manager, Χάρης Σιανίδης στην παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης. Ποια η κατάσταση του ίδιου, αλλά και ο οδηγός του άλλου αμαξιού; Την αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καίνουργιου.

Ο γνωστός PR manager το βράδυ της Πέμπτης οδηγούσε στην παραλιακή και έπεσε πίσω από ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί εντελώς το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, τόσο ο Χάρης Σιανίδης, όσο και οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έπαθαν κάτι και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Άλλωστε ο ίδιος φορούσε ζώνη.

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως μίλησε με τον Χάρη Σιανίδη και ήταν πολύ ταραγμένος μετά,ενώ στο πλατό βρισκόταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς όπου μίλησε για το περιστατικό. Σοκ προκαλεί και το τροχαίο που είχε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Χάρης Σιανίδης: Πριν το τροχαίο ωστόσο τον ανάγκασαν να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο, αλλιώς δεν τον δεχόντουσαν στην Ελβετία

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιανίδης, με αφορμή ένα ταξίδι που πραγματοποίησε. Ο γνωστός Pr manager θέλησε να επισκεφθεί την Ελβετία, ωστόσο δεν τον δεχόντουσαν, αν δεν φορούσε στο αεροπλάνο μάσκα, λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, τον ανάγκασαν να την φορέσει.

Η αεροσυνοδός του αεροσκάφους, του ζήτησε να την φοράει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για λόγους ασφαλείας. Τόσο δικούς του, όσο και των συνεπιβατών του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Σιανίδης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο, φορώντας επίσης την μάσκα.

«Δεν με δέχεται λέει η Ελβετία χωρίς μάσκα….γιατί προέρχομαι από πληγείσα χώρα!!και πρέπει να τη φοράω καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης……τι τραβάω για ένα τριήμερο»…. έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Τα μέτρα σε όλες τις χώρες λόγω του ιού είναι αυστηρά. Στην Ελλάδα μόνο μέσα σε λίγες ώρες υπάρχουν κρούσματα σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική.