Με 3 ορόφους τούρτα γιόρτασε η Αθηνά Οικονομάκου - Γιατί γράψανε πάνω... Φιλαράκια;

Δεν χωρούσε στην οθόνη για να την φωτογραφίσουν!

Με 3 ορόφους τούρτα γιόρτασε η Αθηνά Οικονομάκου - Γιατί γράψανε πάνω... Φιλαράκια;

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε γενέθλια και γιόρτασε με 3 ορόφους τούρτα! Θα πάθετε σοκ αν δείτε γιατί γράψανε πάνω... Φιλαράκια; Οι φωτογραφίες από το πάρτι της και η αποκάλυψη για την ηλικία. Εμείς βέβαια να ευχηθούμε χρόνια πολλά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, είχε χτες γενέθλια και γιόρτασε μαζί με καλούς φίλους αλλά και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Τάμτα με τις Μέλισσες. Όπως φαίνεται και από τα instastories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μάλιστα οι φίλοι της, της ετοίμασαν και μια τούρτα – υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από τη σειρά «Φιλαράκια». Η τούρτα έγραφε πάνω μεταξύ άλλων «We will be there for you - Θα είμαστε εκεί για σενα», κάτι που ήταν σαν στίχος στο τραγούδι της αγαπημένης σειράς. Όσο για τα πόσα έκλεισε; Σίγουρα δεν της φαίνεται, δείτε εδώ τον αριθμό!

Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια
Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια τούρτα που της έδωσαν

Το τραγούδι από τα Φιλαράκια που είχε πάνω στην τούρτα της στα γενέθλια η Αθηνά Οικονομάκου

Ανάμεσα σε άλλα κρυφά περιστατικά που συνέβησαν και δεν είχαν γίνει γνωστά, βγήκε και το "μυστικό" πίσω από το τραγούδι της σειράς "Φιλαράκια" που δεν περίμενε κανείς. Δεν θα πιστέψετε την αποκάλυψη που ήρθε στο φως! Διαβάστε τώρα όλες τις πληροφορίες.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το τραγούδι από την θρυλική σειρά να μην υπάρχει. Και όμως όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, υπήρξε περίοδος που το λατρεμένο τραγούδι, ενώ είχε ξεκινήσει η σειρά, δεν υπήρχε.

Συγκεκριμένα ανέφεραν, πως ενώ είχε ηχογραφηθεί το κομμάτι που ακούμε σε όλα τα επεισόδια, κανείς δεν πίστευε πως θα γινόταν επιτυχία, με αποτέλεσμα να τρέξουν στο στούντιο ηχογράφησης μετά τα αρχικά επεισόδια, ώστε αυτό το μικρό jingle, να ηχογραφηθεί και να γίνει κανονικό τρίλεπτο τραγούδι. Δείτε αναλυτικά μυστικά που μπορεί να μην γνωρίζατε στο παρακάτω βίντεο.

Πριν φύγετε, μιας και μιλάμε για την σειρά, εσείς είδατε ποιος από τα αγαπητά φιλαράκια είναι σε σχέση με 28χρονη; Δεν σας πάει το μυαλό.