Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Μάνεσης: «Έκανα ένα ανθρώπινο λάθος...»

Τα πρώτα λόγια μετά την παραίτηση από τον Alpha

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Μάνεσης: «Έκανα ένα ανθρώπινο λάθος...»

Σε δύσκολη θέση εμφανίστηκε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του στον Alpha tv: «Έκανα ένα ανθρώπινο λάθος...» ανέφερε μεταξύ άλλων για τα πλάνα αρχείου που έπαιξαν ως καινούργια στο κανάλι! Ο ίδιος, μόλις άνοιξε η εκπομπή του δεν δίστασε να μιλήσει για όλα.

Εμφανώς καταρρακωμένος, ο παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα, και αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές στο μεγάλο λάθος που έκανε μετά από 37 χρόνια πορείας, όπως είπε.

«Έκανα ένα ανθρώπινο λάθος.... μετά από 37 χρόνια στην τηλεόραση έκανα κι εγώ ένα σφάλμα! Έπαιξαν πλάνα αρχείου ως καινούργια κι εγώ τα σχολίασα αφού θεώρησα πως έχουν ελεγχθεί. Πολλοί ζήτησαν το κεφάλι μου και τους ευχαριστώ. Εγώ επέλεξα την ομάδα μου και παιρνω την ευθύνη για τα λάθη τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο κανάλι που δεν δέχτηκε την παραίτησή μου (δείτε εδώ τι ανέφερε στην επιστολή του) και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.... Δεν είμαι πράκτορας και δεν είχα καμία πρόθεση να βλάψω την ελληνική κυβέρνηση» τόνισε ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε το βίντεο:

Τι έχει συμβεί και ήρθε σε δύσκολη θέση ο Νίκος Μάνεσης για την εκπομπή του - Ποιο το λάθος

Μόλις πριν από λίγα λεπτά βγήκε στην δημοσιότητα πως κατήγγειλαν την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση, στον ALPHA για παρουσίαση ψευδή γεγονότων ως αναληθή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» εμφάνισε γεγονότα που είχαν συμβεί το έτος 2015 στα σύνορα της χώρας με την Βόρεια Μακεδονία ως επισυμβάντα την 1η Μαρτίου 2020 στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση για το σκάνδαλο με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA

«Με πολυάριθμες καταγγελίες, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA φέρεται ότι μετέδωσε ψευδή γεγονότα ως αληθή, και ειδικότερα ότι εμφάνισε γεγονότα που είχαν συμβεί το έτος 2015 στα σύνορα της χώρας με την Βόρεια Μακεδονία ως επισυμβάντα την 1η Μαρτίου 2020 στα Ελληνοτουρκικά σύνορα (Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση της 1ης Μαρτίου 2020).

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00».

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Μάνεσης σε όλες τις εκπομπές του κάνει νούμερα τηλεθέασης "φωτιά"! Δείτε εδώ την απάντηση του παρουσιαστή! Σε ποιον ρίχνει ευθύνες;