Θλίψη - Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια

Θρήνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη - Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια

Θλίψη επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστή τραγουδίστρια. Ήταν 76 ετών και τρομερή στον χώρο της στην δεκαετία του '60. Τι ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες για την τραγική είδηση;

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Μάρτιν, ένα από τα πρωταρχικά μέλη του θρυλικού γυναικείου συγκροτήματος των «The Supremes».

Η τραγουδίστρια από το Ντιτρόιτ ήταν μέλος του συγκροτήματος όταν το 1961 υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας με τη θρυλική δισκογραφική εταιρεία Motown Records και ήταν ερμηνεύτρια των περισσότερων κομματιών τους στο πρώτο άλμπουμ με τίτλο «Meet the Supremes».

Η είδηση του θανάτου της Μπάρμπαρα Μάρτιν επιβεβαιώθηκε από το συγκρότημα με ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook. «Μια φορά Supreme, πάντα Supreme» το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Facebook.

Πένθος επικρατεί και στον χώρο του αθλητισμού, μιας και έγινε γνωστό πως πέθανε ο Μιχάλης Τροχανάς της ΑΕΚ. Τι λένε οι πληροφορίες για τον θάνατό του;

Πένθος ωστόσο πριν το χαμό της γνωστής τραγουδίστριας είχε προκληθεί και στον Παναθηναϊκό - Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Παπαεμμανουήλ

Πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού με την "πράσινη" ΠΑΕ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Παπαεμμανουήλ που πέθανε σε ηλικία 81 ετών.

Ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ ή αλλιώς "κούνελος" έκανε μεγάλη καριέρα με την φανέλα των "πρασίνων". ενώ έπαιξε και στην Εθνική Ελλάδας. Ο ποδοσφαιριστής έκλεισε την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο μυθικός «Κούνελος»

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του '60, ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, «έφυγε» σε ηλικία 81 ετών.

Ο μυθικός «Κούνελος», όπως ήταν το προσωνύμιό του, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1939 στο Φάληρο και θεωρήθηκε από τα μεγάλα ταλέντα της εποχής από την εφηβική ηλικία. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του και δεν λάθεψε. Ο Παπαεμμανουήλ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για 11 χρόνια, από το 1958 έως και το 1969. Ήταν ένας ταχύτατος επιθετικός που έπαιζε στα άκρα, θυμίζοντας αυτό που στα νεότερα χρόνια ονομάζουμε εξτρέμ. Φόρεσε πάνω από 200 φορές τη φανέλα με το τριφύλλι, κατακτώντας 6 πρωταθλήματα (μεταξύ των οποίων και το αήττητο του 1964) και 2 Κύπελλα, ενώ βασικά προσόντα του ήταν η ταχύτητα, το δυνατό του σουτ (απ' όπου και το έτερο προσωνύμιο «Παπακανόνης») και η ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Διατέλεσε επίσης προπονητής του Παναθηναϊκού σε δύο διαφορετικές σεζόν (1980-81 για τρεις αγώνες, 1982-83 για τέσσερις αγώνες) και μάλιστα ένα απ' αυτά ήταν το 4-2 επί της Γιουβέντους!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Ανδρέα Παπαεμμανουήλ. Είναι μια θλιβερή ημέρα για το σύλλογο". Να πούμε ότι θλίψη ήρθε πρόσφατα και με την είδηση θανάτου 19χρονου ποδοσφαιριστή. Τι συνέβη:

Ανδρέας Παπαεμμανουήλ

Τα συλλυπητήρια ων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τον Ανδρέα Παπαεμμανουήλ που πέθανε

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, για τον χαμό του ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστικά ανέφεραν:

" Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια του αγαπημένου μας συμπαίκτη, Ανδρέα Παπαεμμανουήλ και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του".