Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 το ανακοίνωσε - «Γίναμε 500.000...»

Πανηγυρίζει και με το δίκιο της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 το ανακοίνωσε - «Γίναμε 500.000...»

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Ζέτα Μακρυπούλια το ανακοίνωσε όλο χαρά και έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει! «Γίναμε 500.000...» έγραψε στο Instagram! Τι εννοεί η ποιήτρια, όπως λέει και ο λαός; Πάντως η ίδια είναι στα καλύτερά της.

Ο λόγος για τους followers της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού πλέον μετράει 500.000 ακόλουθους. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός και αν και η ίδια δεν δημοσιοποιεί ιδιαίτερα πτυχές της προσωπικής της ζωής, το κοινό την αγαπά και της το δείχνει.

Μάλιστα με 500.000 followers η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στην Ελλάδα, αφού τέτοιο νούμερο έχουν πολύ λίγα πρόσωπα της tv και όχι μόνο. Εμείς να της ευχηθούμε, τώρα που θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ βόμβα) να πάει τους ακόλουθούς της στο 1.000.000!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με την ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια σε ανακοίνωση στο Instagram

Πώς να αποκτήσεις κι εσύ 500.000 στο Instagram σαν την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

  • Χρησιμοποίησε hashtags τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές και είναι τα πιο δημοφιλή για να προσελκύσεις περισσότερο κόσμο. Διάλεξε ελκυστικά hashtags όπως για παράδειγμα #crazyofferweekends, #tagforlike, #makeuplovers, #diyideas, #instafollow κ.λπ.
  • Ακολούθησε τυχαία άτομα και σελίδες και φρόντισε έστω στην αρχή να κάνεις αρκετά like. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρεις να σε ακολουθήσουν και να παρακολουθούν τις φωτογραφίες σου τουλάχιστον 30 στα 50 άτομα που θα ακολουθήσεις.
  • Μπορείς να κάνεις διαγωνισμούς στο Instagram αναρτώντας μία φωτογραφία και ζητώντας από τον κόσμο να κάνει like και comments για να πάρει μέρος. Έτσι όχι μόνο θα μπορέσεις να προωθήσεις την δουλειά σου, αλλά θα μαζέψεις κι άλλους followers.