Η Ελένη Χατζίδου έχει σπίτι της με τον Ετεοκλή γκρι και ροζ χαλί - Το μπεζ πλακάκι κάνει την διαφορά

Αν θες μια αλλαγή, μπορείς να το βρεις πολύ φτηνά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου έχει σπίτι της με τον Ετεοκλή γκρι και ροζ χαλί - Το μπεζ πλακάκι κάνει την διαφορά

Η Ελένη Χατζίδου έχει σπίτι της με τον Ετεοκλή γκρι και ροζ χαλί στο δωμάτιο της κόρης τους. Το μπεζ πλακάκι κάνει την διαφορά και αν είσαι σε φάση ανακαίνισης του σπιτιού σου, ρίξε μια ματιά, μπορείς να το βρεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ένα χαλί αρκεί να αλλάξει την εικόνα του χώρου σου. Αν θέλεις μια αλλαγή αλλά δεν έχεις μεγάλο budget, η αγαπημένη μας Ελένη Χατζίδου δίνει ιδέες μέσω Instagram. Η ίδια, πόζαρε μέσα από το δωμάτιο της κόρης της και εμείς εστιάσαμε στο χαλί της.

Είναι στρογγυλό, γκρι με ροζ αστεράκι και κάνει φοβερή αντίθεση με τα πλακάκια που είναι σε μπεζ. Πρόσφατα μάλιστα, σου δείξαμε και όλο το δωμάτιο της μικρής Μελίτας - Δήμητρας (Εδώ η φωτογραφία), και η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου, το έχουν επιμεληθεί με πολλή αγάπη. Ιδού λοιπόν η φωτογραφία με το... χαλί που λατρέψαμε:

4 tips για να πάρεις το σωστό χαλί στο σπίτι σου - Δώσε βάση όπως η Ελένη Χατζίδου

  • Η κρεβατοκάμαρα είναι δωμάτιο “αναφοράς”. Το θέλουμε ζεστό και χουχουλιάρικο. Μην ξεχνάτε ότι το χαλί της κρεβατοκάμαρας είναι αυτό που θα αγγίξουν τα πόδια σας πριν χωθείτε στα ζεστά σας σκεπάσματα και το πρώτο που θα ακουμπήσετε το πρωί όταν σηκώνεστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Επομένως, πρέπει να είναι ζεστό, μαλακό και να σας γεμίζει θαλπωρή και θετικά αισθήματα.
  • Στο σαλόνι όλα τα έπιπλα θα πρέπει να είναι πάνω στο χαλί, χωρίς όμως ο χώρος να μοιάζει πολυφορτωμένος. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, προσπαθήστε τουλάχιστον το δυο μπροστινά πόδια από κάθε έπιπλο να πατούν το χαλί.
    Στρώστε την είσοδο του σπιτιού ή κάποιο διάδρομο με κάποιο μικρό χαλάκι, το οποίο θα καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε σε αυτά τα χαλιά πατάμε όλοι μέσα στο σπίτι με τα παπούτσια πριν τα βγάλουμε.
  • Η κουζίνα είναι μεγάλη “υπόθεση”. Τη στρώνει κανείς ή όχι; Ένα μεγάλο πολύχρωμο χαλί θα την κάνει το αγαπημένο δωμάτιο του χειμώνα όπου η οικογένεια μαζεύεται και περνά τις περισσότερες από τις ώρες που βρίσκεται στο σπίτι. Από την άλλη, για λόγους εύκολης καθαριότητας, ένα runner, το οποίο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί όποια στιγμή θελήσουμε, θα μας φανεί εξαιρετικά χρηστικό.