Σε άσχημη θέση η Αντελίνα Βαρθακούρη - Τι λέγεται και γράφεται για εκείνη

Εμείς την αγαπάμε πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε άσχημη θέση η Αντελίνα Βαρθακούρη - Τι λέγεται και γράφεται για εκείνη

Σε άσχημη θέση είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη, αφού αυτό που λέγεται και γράφεται για εκείνη της προκαλεί αμηχανία. Η ίδια, έδωσε συνέντευξη και απάντησε σε όλα χωρίς περιστροφές, με το γνωστό της ύφος που αγαπήσαμε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πώς θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha.

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που σε θέλουν επίδοξη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη πώς τα εισπράττεις; Πώς αντιδράς;

Τα διαβάζω κι εγώ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Μια πολύ λαμπερή γυναίκα που έχει να δώσει ακόμη πολλά. Την ευχαριστώ που άνοιξε την πόρτα της και την καρδιά της και την εκπομπή της, και έχουμε πει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει χιλιόμετρα καριέρας. Θεωρώ λοιπόν πολύ άσχημο αυτό που λέγεται και γράφεται. Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη Μενεγάκη ούτε σε μένα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σχολή από μόνη της, εγώ ξεκινώ τώρα. Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός. Ο καθένας είναι αναντικατάστατος. Εύχομαι λοιπόν στην Ελένη το αστέρι της να λάμπει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Ξεκίνησες από μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα σε ζωντανές εκπομπές. Πιστεύεις πως αυτή η προϋπηρεσία θα λειτουργήσει θετικά στη νέα σελίδα της καριέρας σου στον Alpha;

Η προϋπηρεσία λειτουργεί πάντα θετικά. Από μικρό παιδί λάτρευα την τηλεόραση. Καθόμουν μπροστά στο σύνθετο της γιαγιάς σε ένα προπολεμικό ραδιόφωνο κι έκανα την παρουσιάστρια. Το όνειρό μου ήταν να μπω στην τηλεόραση και το κατάφερα. Ήταν επιλογή μου να ξεκινήσω από τα χαμηλά. Εννοώ από μικρότερα κανάλια. Ήταν τεράστια σχολεία. Έκανα τα πάντα. Παρουσίαση, ρεπορτάζ, μοντάζ, αρχισυνταξία.

Λίγο καιρό πριν η ίδια μίλησε και για τα κιλά της και προκάλεσε χαμό - Τι απίστευτο είπε;

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη λίγο καιρό πριν έρθει σε άσχημη θέση για τα δημοσιεύματα

Bγήκε η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ποιο θα είναι το όνομα της εκπομπής της και ποιο το concept στο οποίο θα την βλέπουμε. Κάτι πρωτότυπο το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ALPHA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την νέα εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού για την Αντελίνα Βαρθακούρη:

" «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»

Μην ανοίγεις σε αγνώστους… μόνο στην Αντελίνα. Δείτε ωστόσο πως ο Νίκος Μάνεσης υπέβαλε την παραίτηση του από τον Alpha

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα.

Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει.

Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες.

Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».
To hashtag της εκπομπής είναι #adelinaxtypato "