Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τους τσακωμούς που είχε on camera

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τους τσακωμούς που είχε on camera

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε "ανοιχτά" για τους τσακωμούς που είχε on camera εν ώρα εκπομπής, και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της έλεγαν οι υπεύθυνοι της. Η ίδια μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για όλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής”, αποκάλυψε τις “περίεργες” στιγμές που είχε, και τους κανόνες της τηλεόρασης που δεν άντεχε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είχα κάποιες πολύ περίεργες στιγμές στην τηλεόραση. Εγώ πνίγομαι με όλους αυτούς τους κανόνες και τα πρέπει της τηλεόρασης. Θεωρώ ότι η τηλεόραση στο 80% της είναι ένα ψεύτικο πράγμα, δηλαδή βγάζεις μια διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά είσαι. Προσπαθείς να είσαι μέσα σε ένα καλούπι πολύ ασφυκτικό, να φορέσεις το καλό σου το χαμόγελο, να κρατήσεις πέντε κανόνες. Αν είσαι στεναχωρημένος να μη το δείξεις, αν διαφωνείς να μη το δείξεις. Δεν είναι έτσι η ζωή βεβαίως.

Ακόμα κι αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής είναι στο πλαίσιο του πρέπει της τηλεόρασης. Ακόμα κι αυτά που λες στον κόσμο πρέπει να τα λες στρογγυλεμένα για να γίνουν αποδεκτά από όλο τον κόσμο που μας βλέπει. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα και φαινόταν πολλές φορές. Εκεί με οδηγούσε το πάθος μου, θα τον διώξω τον άλλον από το στούντιο, αλλά θα έχει συνέπειες αυτό. Θα μπορέσω να την αντέξω τη συνέπεια; Και μετά έκανα την επιλογή μου. Όλα αυτά για μένα γίνονται αστραπιαία.

Μαλώνω με κάποιον στον αέρα και παίρνω ένα τηλεφώνημα από τη διοίκηση που μου λέει “κυρία Τσαπανίδου, αυτά στην τηλεόραση δεν γίνονται, να πάτε στο σπίτι σας να μαλώσετε ή στο καφενείο της γειτονιάς σας”. Το άντεχα εγώ; Αντέχω να με στείλει σπίτι μου η διοίκηση του σταθμού; Κι έλεγα μέσα μου ότι αντέχω γιατί το αξιακό σύστημα το δικό μου δεν φτάνει παρακάτω, φτάνει ως εδώ». Και μιας και μιλάμε για την ίδια, εσείς είδατε το πιο πρόσφατο εορταστικό της μήνυμα που "έριξε" το Instagram;

Πριν την αποκάλυψη για τους τσακωμούς που είχε on camera μάθαμε και την ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου

Εσείς ξέρετε πόσο χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου; Αν όχι σας έχουμε απάντηση. Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε τόσο για τις πλαστικές που κάνουν οι γυναίκες σε μεγάλες ηλικίες, όσο και για την ζωή της.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day την "τσάκωσε" σε πάρτι όπου είχε πάει καλεσμένη για την γιορτή της γυναίκας και της έκανε μερικές έτσι πιο girly ερωτήσεις.

Η ίδια αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση λέγοντας, «Είμαι ευτυχισμένη εκτός τηλεόραση. Είδα ότι υπάρχει μια ζωή πέρα από την τηλεόραση και τον μικρόκοσμό της, η οποία είναι συναρπαστικά ωραία. Παίξανε κάποιες προτάσεις οι οποίες ήταν όλων των ειδών σε βαθμό που απόρησα και εγώ. Ήταν και για ψυχαγωγία και για ενημέρωση και για διάφορα».

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ζωή της λέγοντας, «Είμαι συμβιβασμένη με το ποια είμαι και βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν, και όταν η κόρη μου η μεγάλη είναι 31, εγώ δεν μπορώ να δηλώνω ότι είμαι μπεμπέκα. Πλην όμως κάνω ότι μπορώ για την υγεία μου, γιατί μου αρέσει να είμαι καλά, να είμαι γρήγορη, να μην βαραίνω και αυτό απλά χτίζεται με προσπάθεια». Η παρουσιάστρια όπως έχει γίνει γνωστό είναι γεννημένη το 1967, που σημαίνει ότι είναι 52 ετών.

Ενώ για τις πλαστικές η ίδια λέει, «Όσον αφορά τώρα σε οτιδήποτε ψεύτικο, έχω ένα κακό. Φοβάμαι τις ενέσεις, δεν ξέρω αν δεν φοβόμουν τις ενέσεις τι μπορεί να έκανα».