Η Άννα Βίσση έχει ίλιγγο - Πανικός με την υγεία της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Βίσση έχει ίλιγγο - Πανικός με την υγεία της

Η Άννα Βίσση έχει ίλιγγο και θέλησε να μοιραστεί το νέο που τάραξε την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους! Πανικός με την υγεία της. Τι είπε η ίδια για αυτό;

Με ένα δημόσιο μήνυμα η Άννα Βίσση ενημέρωσε το κοινό της πώς δεν θα εμφανιστεί στο στέκι του Μωράκη στην Αθήνα, και προκάλεσε ταραχή για την ίδια και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Αγαπημένοι μου απόψε δυστυχώς δεν μπορώ να τραγουδήσω. Βιώνω έναν ίλιγγο από την ώρα που ξύπνησα σήμερα μετά την χθεσινή παράσταση. Πιστεύω πως είναι περαστική μικρή υπερκόπωση".

Άννα Βίσση ίλιγγο

Μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια έχετε δει και τι τρώει η Άννα Βίσση για να κρατιέται αδύνατη; Εδώ η διατροφή της:

Τι είναι ακριβώς ο ίλιγγος που αντιμετωπίζει η Άννα Βίσση και προκάλεσε πανικό με την υγεία της;

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ίλιγγος οφείλεται στη νόσο του λαβύρινθου ο οποίος βρίσκεται στο αυτί και είναι το όργανο που ευθύνεται για τη διατήρηση της ισορροπίας, αφού στέλνει στον εγκέφαλο τα σήματα για την κίνηση του σώματος σε σχέση με το περιβάλλον.

  • O ίλιγγος μπορεί να σχετίζεται με:
  • Τραυματισμό στο κεφάλι ή το λαιμό
  • Προβλήματα του εγκεφάλου όπως εγκεφαλικό επεισόδιο ή όγκος στον εγκέφαλο
  • Ορισμένες φαρμακευτικές αγωγές που προκαλούν βλάβη στο αυτί
  • Ημικρανίες

Αντιμετώπιση του ιλίγγου

Η θεραπεία για τον ίλιγγο εξαρτάται από το τι είναι αυτό που τον προκαλεί. Σε πολλές περιπτώσεις, ο ίλιγγος περνάει χωρίς καμία θεραπεία. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εγκέφαλός σας είναι σε θέση να προσαρμοστεί, τουλάχιστον εν μέρει, με τις εσωτερικές αλλαγές στο αυτί, στηριζόμενος σε άλλους μηχανισμούς για να διατηρήσει την ισορροπία του σώματος.