My Style Rocks Gala: Με φόρεμα του Κουδουνάρη η Καζαριάν - Πως αντέδρασε ο κριτής;

Ενθουσιάστηκε ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks Gala: Με φόρεμα του Κουδουνάρη η Καζαριάν - Πως αντέδρασε ο κριτής;

Ο χαμός στο My Style Rocks Gala καλά κρατεί, και αυτή τη φορά εντύπωση προκάλεσε το φόρεμα της Μαρίας Καζαριάν. Όπως αναφέρθηκε είναι σχέδιο του Κουδουνάρη, και δεν θα πιστέψετε πως αντέδρασε ο κριτής όταν το είδε μπροστά του.

Το σημερινό Gala του My Style Rocks είχε άρωμα Ελλάδος, με τις παίκτριες να εμφανίζονται με φορέματα που παρέμπεμπαν στην Αρχαία Ελλάδα.

Η Μαρία Καζαριάν επέλεξε ωστόσο να φορέσει μια από τις δημιουργίες του κριτή Στέλιου Κουδουνάρη, το οποίο πρόσεξε ο Λάκης Γαβαλάς και ανέφερε μάλιστα. Τότε ήταν που ο Κουδουνάρης γύρισε και είπε πως όντως ισχύει αυτό και πως όταν το έμαθε ήταν στο τσακ να μην της το στείλει.

Πριν την εμφάνιση της Καζαριάν με φόρεμα του Κουδουνάρη έγινε γνωστό ποια θα είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks

Οι ανατροπές στο My Style Rocks συνεχίζουν και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα! Δεν θα πιστέψετε ποια μπαίνει στο παιχνίδι σύντομα και μάλιστα την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, μιας και είναι τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» πρόκειται για μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, που έχουμε δει μαζί με τον Μπο.

Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά η οποία έχει συνεργαστεί με τον Μπο σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι «Μόνο εσύ». Πέρσι μάλιστα, εμφανιζόταν στο ίδιο νυχτερινό σχήμα με τον ράπερ αλλά και τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

My Style Rocks νέα παίκτρια

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!