My Style Rocks Gala: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση

Τι ζήτησε ο Κουδουνάρης και γιατί δάκρυσε η Χριστοπούλου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks Gala: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση

Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση σήμερα στο My Style Rocks Gala! Με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε να μιλήσει. Τι ήταν αυτό που ζήτησε ο Κουδουνάρης από την παραγωγή;

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αναδείξουν το στυλ τους και να εντυπωσιάσουν με στόχο την υψηλότερη βαθμολογία, σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ.

Κάποιες όπως ήταν φυσικό δεν εντυπωσίασαν τόσο όσο άλλες και έτσι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Σοφιάνα Σπίνουλα και η Αρετή Λις.

Οι υπόλοιπες παίκτριες έσωσαν την Σοφιάνα, με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη και η Αρετή να πρέπει να έρθουν αντιμέτωπες με τα λόγια των κριτών και την αποχώρηση. Όταν η ψηφοφορία ξεκίνησε, ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση και η Έλενα Χριστοπούλου με δάκρυα στα μάτια είπε, «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά». Η ίδια ψήφισε την Αρετή προς αποχώρηση και συνέχεια είχε ο Κουδουνάρης.

Τότε ήταν που ο κριτής ζήτησε από την παραγωγή αν γίνεται να μείνουν και τα δυο κορίτσια μιας και είχαμε ήδη μια οικειοθελής αποχώρηση, πράγμα που έγινε δεκτό και έτσι έμειναν και οι δύο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

Πριν την μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση στο My Style Rocks Gala, αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks Gala! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση όλης της εβδομάδας;

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”, που παρά τα "ευτράπελα" οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.

O λόγος για την Τόνια Κούμπα, η οποία αυτή την εβδομάδα κατάφερε να τους εκπλήξει όλους με τις εμφανίσεις της, ενώ όπως τόνισε αυτή ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε σε Gala.