YFSF: Ο Νικόλας Ραπτάκης αλλά Mariah Carey τους ξεσήκωσε

Έφερε τα Χριστούγεννα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Ο Νικόλας Ραπτάκης αλλά Mariah Carey τους ξεσήκωσε

Πανικός στο YFSF με την εμφάνιση του Νικόλα Ραπτάκη. Ο ίδιος εμφανίστηκε αλλά Mariah Carey και τους ξεσήκωσε όλους τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στο κοινό. Τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή με τον ίδιο να φέρνει τα Χριστούγεννα στο πλατό.

All i want for Christmas is you τραγούδησε στην σκηνή λίγο πριν φτάσει το Πάσχα και κατάφερε και τους ενθουσίασε όλους. Το σκηνικό γέμισε με παιχνίδια, δώρα και παιδάκια.

Λίγο πριν του ανακοινώσουν τα σχόλια, η Μαρία Μπεκατώρου δεν άντεξε και τους έβαλε όλους να μετρήσουν αντίστροφα, ώστε να "αλλάξει" ο χρόνος. Δείτε την εμφάνιση στο παρακάτω βίντεο.

Μάλιστα, να πούμε πως σε ένα από τα επεισόδια του show, ο Ηλίας Μπογδάνος ντύθηκε Billie Eilish με την Χολιγουντιανή τραγουδίστρια να του στέλνει μήνυμα. Τι του έγραψε;

Πριν την εμφάνιση του Νικόλα Ραπτάκη αλλά Mariah Carey που ξεσήκωσε το YFSF δείτε την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Χαμός επικράτησε στο YFSF με την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη! Ο ίδιος δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κατάφερε να κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Η εμφάνισή του προκάλεσε σχόλια που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος.

Σαν Μάρθα Καραγιάννη, ο ίδιος βγήκε και τραγούδησε με φουστανάκι και μπαλαρίνες, "Ο άντρας που θα παντρευτώ". Τόσο η γυναίκα του, όσο και το κοινό δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Οι κριτές σχολίασαν την εμφάνισή του, με τον Δημήτρη Σταρόβα να κάνει ένσταση για το χρώμα του εσωρούχου του, που ήταν κόκκινο ενώ στην ταινία λέει πως ήταν μαύρο. Κάτι που δεν ισχύει ωστόσο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.