ΥFSF Highlights: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ο μεγάλος νικητής!

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΥFSF Highlights: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ο μεγάλος νικητής!

Μοναδικές εμφανίσεις και μεταμφιέσεις είχαμε και χθες στο YFSF με τους παίκτες να ενσαρκώνουν, με μοναδικό τρόπο διάφορους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα Highlights της βραδιά με τις εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και φυσικά με το πρόσωπο που κατάφερε να βγει ο μεγάλος νικητής!

Απ'όλα είχε το μουσικό show του ANT1 με τις μεταμφιέσεις των παικτών να είναι άκρως εντυπωσιακές! Ωστόσο ένας κατάφερε να βγει ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Διαβάστε και δείτε όλα όσα έγιναν στο YFSF την Κυριακή (8/3)!

Η μεταμφίεση της Ευριδίκης τους άφησε όλους άφωνους στο YFSF

Αγνώριστη βγήκε η Ευρυδίκη στην σκηνή του YFSF! Η μεταμφίεση της συζητήθηκε όσο καμία άλλη προς το παρών και προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια. Τόσο οι κριτές, όσο και το κοινό "τρελάθηκαν".

Η τραγουδίστρια κατάφερε να μετατραπεί σε έφηβη γιαπωνέζα, τραγουδώντας Ιαπωνικό metal. Η Ευρυδίκη κυριολεκτικά τα έσπασε όλα στην σκηνή και αποθεώθηκε τόσο από κόσμο, όσο και από κριτική επιτροπή.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν έλειψε να κάνει την μετάφραση του τραγουδιού και επειδή ο τίτλος μίλαγε για σοκολάτα, έσπευσε να της την δώσει προκαλώντας γέλιο στον κόσμο.

Αυτή η παίκτρια έγινε Χρήστος Μάστορας! - Τους "τρέλανε" όλους στο YFSF

Δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια του YFSF έγινε "ένα" με τον Χρήστο Μάστορα! Η ίδια όχι μόνο τραγούδησε και τους συνεπήρε, αλλά κατάφερε να δείξει και τον ρόλο της. Άφωνοι όλοι στο πλατό!

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου, που τα έδωσε όλα κυριολεκτικά στην σκηνή και κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο κοινό, όσο και κριτές. Μπορεί η φωνή της να μην ήταν τόσο βαριά, ωστόσο κατάφερε αυτό που έπρεπε.

Εσείς την ακούσατε; Τι λέτε έμοιαζε στον Χρήστο Μάστορα ή όχι; Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν επί σκηνής στο παρακάτω βίντεο.

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Γιώργος Χρανιώτης - Αυτή ήταν η εμφάνισή του!

Χαμός επικράτησε στο YFSF με την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη! Ο ίδιος δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κατάφερε να κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Η εμφάνισή του προκάλεσε σχόλια που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος.

Σαν Μάρθα Καραγιάννη, ο ίδιος βγήκε και τραγούδησε με φουστανάκι και μπαλαρίνες, "Ο άντρας που θα παντρευτώ". Τόσο η γυναίκα του, όσο και το κοινό δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Οι κριτές σχολίασαν την εμφάνισή του, με τον Δημήτρη Σταρόβα να κάνει ένσταση για το χρώμα του εσωρούχου του, που ήταν κόκκινο ενώ στην ταινία λέει πως ήταν μαύρο. Κάτι που δεν ισχύει ωστόσο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

YFSFS: Highlight η εμφάνιση του Νικόλα Ραπτάκη! - Έγινε Mariah Carey

Πανικός στο YFSF με την εμφάνιση του Νικόλα Ραπτάκη. Ο ίδιος εμφανίστηκε αλλά Mariah Carey και τους ξεσήκωσε όλους τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στο κοινό. Τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή με τον ίδιο να φέρνει τα Χριστούγεννα στο πλατό.

All i want for Christmas is you τραγούδησε στην σκηνή λίγο πριν φτάσει το Πάσχα και κατάφερε και τους ενθουσίασε όλους. Το σκηνικό γέμισε με παιχνίδια, δώρα και παιδάκια.

Δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Λάμπη Λιβιεράτο - Τους άφησε άφωνους στο YFSF

Πανικός επικράτησε στο YFSF όταν βγήκε ο Λάμπης Λιβιεράτος! Δείτε τον όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, να ραπάρει αλλά FY χωρίς να παίρνει ανάσα. Ξεσηκώθηκαν όλοι με την εμφάνισή του.

Ραπάροντας το "Δεν με θέλουν", κατάφερε όχι μόνο να γίνει αγνώριστος, αλλά και να λάβει τα καλύτερα λόγια της βραδιάς μέχρι στιγμής. Ο ίδιος έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορεί να κάνει τα πάντα.

Αυτό απέδειξε για ακόμα μια φορά, προκαλώντας ταραχή στο κοινό που λατρεύει FY, λέγοντας πως ήταν αρκετά on point.

Συγκλόνισε η Μαρία Ανδρούτσου με την εμφάνισή της

Χαμός στο πλατό του YFSF με την Μαρία Ανδρούτσου ως The Cranberries! Η ηθοποιός συγκλονίζει τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την εμφάνισή της. Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η ολόχρυση εμφάνισή της μαγνήτισε τους πάντες πάνω της και η ίδια φαίνεται μάλιστα πόσο απόλαυσε την ερμηνεία του zombie, μιας και τα έδωσε όλα, τόσο, που κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στην φωνή της τραγουδίστριας που το ερμήνευσε αρχικά.

Οι κριτές τόνισαν πως κάνει την μία καλύτερη εμφάνιση μετά την άλλη και πως περιμένουν πως και πως κάθε βδομάδα για τις εμφανίσεις της. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Δείτε και ποιοι παίκτες του μουσικού show είναι ζευγάρι! Μπορείτε να μαντέψετε;

Αυτός ήταν ο μεγάλος νικητής του YFSF!

Εντυπωσιακή ήταν ακόμα μια βραδιά του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Νικητής της βραδιάς ήταν η Ευρυδίκη, που μεταμφιέστηκε σε έφηβη γιαπωνέζα και κέρδισε τόσο τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες της, καθώς και το κοινό με την ερμηνεία της.