Η Παολα ανακοίνωσε την επίσημη επιστροφή της - H αποκάλυψη με εικόνα

Πότε κάνει... comeback

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Παολα ανακοίνωσε την επίσημη επιστροφή της - H αποκάλυψη με εικόνα

Επίσημα στις Αθηναϊκές πίστες επιστρέφει η Πάολα και έκανε την ανακοίνωση με μια εικόνα αποκάλυψη από την φωτογράφιση που έκανε με το ταίρι της επί σκηνής. Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές περιόδους της.

Μετά τον χαμό που έκανε με τον Νίκο Κουρκούλη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το αχτύπητο duo με τα μοναδικά τραγούδι, επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Η Πάολα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την αφίσα που κυκλοφορεί παντού στην Αθήνα, με την ίδια και τον Νίκο Κουρκούλη.

Η τραγουδίστρια επιστρέφει στο κέντρο όπου την βλέπαμε και παλιά. Μάλιστα, εκεί τραγουδούσε και ο Παντελή Παντελίδης,

Στην Θεσσαλονίκη έκανε χαμό. Αποτέλεσμα... οι θαμώνες του κέντρο να ρίχνουν όλο πανέρια με λουλούδια στην σκηνή με τις κοπέλες που τα κρατούσαν να έχουν πάρει «φωτιά».

«Έπληξε» την Πάολα ιός - Μεταφέρει την εμφάνισή της και έκανε την επίσημη ανακοίνωση με μια εικόνα

Είναι απίστευτο αλλά ο Κορωνοϊός «έπληξε» την Πάολα! Η τραγουδίστρια, αναγκάστηκε να μεταφέρει μια εμφάνισή της σε μεταγενέστερη ημερομηνία, και μάλιστα εξήγησε τον λόγο στους θαυμαστές της. Είναι άλλωστε, από τις πιο εμπορικές του πενταγράμμου.

Πιο συγκεκριμένα, η Πάολα επρόκειτο να κάνει μια εμφάνιση στο Ισραήλ και μάλιστα μαζί της θα είχε τον Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη. Ωστόσο, λόγω της έξαρσης του ιού, αναγκάστηκε να την μεταφέρει για αργότερα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έκανε η ίδια ανακοίνωση μέσω Instagram και αποκάλυψε ότι η εμφάνισή τους θα γίνει κανονικά στις 22.6. Άγνωστο παραμένει, την ίδια ώρα, το τι θα κάνει με την πρεμιέρα της στην Αθήνα, η οποία και πλησιάζει.

Η ίδια είχε σκάσει βόμβα στο Instagram της πριν λίγες μέρες - Δείτε εδώ τι απίστευτο είπε

Δείτε την ανακοίνωση για το Ισραήλ:

Πάολα έχει κορωνοϊό;