Αποχώρηση «βόμβα» από το My style rocks - Δεν θα το περιμένετε

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχώρηση «βόμβα» από το My style rocks - Δεν θα το περιμένετε

«Βόμβα» θα είναι μια αποχώρηση που θα παρακολουθήσουμε στο «My style rocks» τις επόμενες ημέρες. Αυτή η κοπέλα δεν θα το περιμέναμε ότι θα φύγει από το παιχνίδι τόσο νωρίς, καθώς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όσο τα γυρίσματα προχωρούν, τόσο οι αποχωρήσεις θα... δυσκολεύουν. Τις επόμενες ημέρες σε ένα από τα Gala θα δούμε μια αγαπημένη παίκτρια θα αποχωρεί από το πλατό, καθώς θα βρεθεί στις τελευταίες θέσεις του πίνακα βαθμολογίας.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης: «Η Κιάρα Μαρκέζη, σε δύο εβδομάδες από τώρα -γιατί τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά- προς το τέλος Μάρτη, όταν θα υπάρξει το Gala της αποχώρησης, θα φύγει».

«Βόμβα» είναι και ο χωρισμός πρώην παίκτριας. Η ίδια έφυγε πρόσφατα απλό το My Style Rocks και αποκάλυψε, μιλώντας σε εκπομπή, μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή!

My Style Rocks Gala: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση

Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση σήμερα στο My Style Rocks Gala! Με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε να μιλήσει. Τι ήταν αυτό που ζήτησε ο Κουδουνάρης από την παραγωγή;

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αναδείξουν το στυλ τους και να εντυπωσιάσουν με στόχο την υψηλότερη βαθμολογία, σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ.

Κάποιες όπως ήταν φυσικό δεν εντυπωσίασαν τόσο όσο άλλες και έτσι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Σοφιάνα Σπίνουλα και η Αρετή Λις.

Οι υπόλοιπες παίκτριες έσωσαν την Σοφιάνα, με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη και η Αρετή να πρέπει να έρθουν αντιμέτωπες με τα λόγια των κριτών και την αποχώρηση. Όταν η ψηφοφορία ξεκίνησε, ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση και η Έλενα Χριστοπούλου με δάκρυα στα μάτια είπε, «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά». Η ίδια ψήφισε την Αρετή προς αποχώρηση και συνέχεια είχε ο Κουδουνάρης.

Τότε ήταν που ο κριτής ζήτησε από την παραγωγή αν γίνεται να μείνουν και τα δυο κορίτσια μιας και είχαμε ήδη μια οικειοθελής αποχώρηση, πράγμα που έγινε δεκτό και έτσι έμειναν και οι δύο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!