Τέλος εποχής! Εκτός σειράς ηθοποιός του "Γυναίκα χωρίς όνομα" - Γιατί αποχωρεί;

Έγινε γνωστό με μια ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος εποχής! Εκτός σειράς ηθοποιός του

"Τέλος εποχής" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση που έκανε γνωστή την αποχώρηση ηθοποιού από την σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα". Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί η ίδια βγαίνει εκτός σειράς. Τα νέα είναι πιο χαρμόσυνα από όσα ακούγονται!

Μια αποχώρηση "βόμβα" μας έρχεται από την σειρά του ANT1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" καθώς μια ηθοποιός θα αποχωρήσει. Μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο Θανάσης Πατριαρχέας, με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που δεν θα είναι πλέον στην καθημερινή δραματική σειρά, καθώς θα γίνει σύντομα μανούλα! Δείτε τα όσα έγραψε στην ανάρτηση ο συνάδελφός της.

"Τελος εποχης. Η συγκινηση μεγαλη. Απ τη πρωτη μερα, απ το πιλοτο της σειρας μαζι. Τοτε που εκανα ακομα τον Κωστή και δεν ηταν η αγαπημενη μου ανηψια. Ενα υπεροχο ταξιδι τελειωνει γ αυτην σιγα σιγα, το πιο ωραιο ξεκιναει!"

Δείτε και την ανάρτηση

Πάντως για να μην χάσετε τίποτα από την σειρά, σας έχουμε όλες τις "καυτές" εξελίξεις που περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Δείτε όσα μας περιμένουν!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Μπορεί η ηθοποιός να αποχωρεί από την σειρά, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται "καυτές". Έχουμε "τέλος εποχής'!

Το τέλος των πρωταγωνιστών για το Γυναίκα χωρίς όνομα στον ΑΝΤ1 τα έχει όλα! Δικαίωση, δολοφονία, τιμωρία μας περιμένει σε ένα φινάλε γεμάτο ανατροπές. Έχουμε όλο το ρεπορτάζ από το tv24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη. Τι θα συμβεί;

Μαρίνα και Μιχάλης για πάντα μαζί

Ο έρωτάς τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι δυσκολίες τούς χώρισαν και τους ένωσαν πολλές φορές. Η Μαρίνα στην προσπάθειά της να βρει το παιδί της τον είχε πάντα δίπλα της. Εκείνη, όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από την Ιωάννα, τον έσπρωξε στην αγκαλιά της, αψηφώντας τα αισθήματά της. Ηθελε το παιδί του να έχει μια κανονική οικογένεια. Ομως όταν η νεαρή κοπέλα έχασε το μωρό, Μαρίνα και Μιχάλης ήρθαν και πάλι κοντά κι αυτό γιατί ποτέ ο ένας δεν έπαψε να αγαπά βαθιά και να νοιάζεται τον άλλον.

Ακόμη και τώρα που ο κίνδυνος να ξαναμπεί η Μαρίνα στη φυλακή είναι πολύ κοντά. Ο Μιχάλης είναι έτοιμος και γι' αυτό. Θα την περιμένει όσο κι αν χρειαστεί. Εχουν αντέξει σε μεγάλες φουρτούνες και τα έχουν καταφέρει. Οι δυο τους στο τέλος θα ζήσουν για πάντα μαζί και μάλιστα η Μελίτη, που πλέον λατρεύει τον Μιχάλη, θα αποκτήσει κι αδελφάκι, αφού η Μαρίνα θα μείνει έγκυος στο παιδί του.

Η Μάρθα μπαίνει στο ψυχιατρείο

Είναι μια γυναίκα που στάθηκε στη Μαρίνα ως μητέρα. Η γνωριμία τους στη φυλακή ήταν καθοριστική και για τις δυο γυναίκες. Εκείνη έχασε μια κόρη και βρήκε μια άλλη και η Μαρίνα απόκτησε τη μητέρα που δεν είχε ποτέ, μέχρι να ανακαλύψει ότι η βιολογική της μάνα είναι εν ζωή και είναι η Κάτια. Ομως η υπερβολική αγάπη της Μάρθας της γίνεται εμμονή και ψύχωση. Οταν μαθαίνει ότι η Κάτια είναι η μητέρα της κοπέλας, το μυαλό της δεν μπορεί να το δεχτεί.

Δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα με τόσο μίσος, που έκανε τόσα πολλά στη Μαρίνα, αξίζει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βγάλει από τη μέση, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μαρίνα μαθαίνει τελικά τα πάντα και γίνεται χίλια κομμάτια. Ομως θέλει και να την τιμωρήσει.

Η Μάρθα τώρα παρακολουθείται από ψυχολόγο. Δείχνει να συμμορφώνεται και αποδέχεται τα λάθη της, αλλά θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να βγάλει από τη μέση την εχθρό της. Και όταν η Μαρίνα στραφεί πλήρως εναντίον της, τότε θα της σαλέψει το μυαλό και η κατάστασή της δεν θα είναι ανατρέψιμη.

Η Κάτια και ο Αργύρης επιβιώνουν πληγωμένοι αλλά ενωμένοι από την πλεκτάνη της Εύας

Η Κάτια επίσης είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της. Σε νεαρή ηλικία ήταν μόνη και με ένα μωρό στην αγκαλιά. Το άφησε στο ίδρυμα για λίγο και της είπαν ότι πέθανε. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη, αλλά και το δεύτερο παιδί που απέκτησε, ο Αλέξης, χάθηκε και θεώρησε υπαίτια τη Μαρίνα που μέχρι τότε δεν γνώριζε ότι είναι κόρη της. Συνέβησαν πολλά ανάμεσά τους και όταν έμαθε την αλήθεια, είχε να αντιμετωπίσει την αμνησία, τον Νίκο που την κακοποιούσε και τη Μάρθα που ήθελε να τη σκοτώσει.

Βρέθηκε όμως στον δρόμο της ο Αργύρης και αποτέλεσε τη σανίδα σωτηρίας της αλλά και τον άνθρωπο που θα ερωτευόταν βαθιά. Η απροσδόκητη εμφάνιση του γιου του Γιάννη όμως, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, αλλά και της πρώην γυναίκας του Εύας, ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω.

Η Εύα και ο Γιάννης θα προσπαθήσουν με κάθε δόλιο τρόπο να πετύχουν τον σκοπό τους και το ζευγάρι θα φτάσει πολλές φορές σε σημείο να χωρίσει. Και θα συμβεί αυτό για ένα διάστημα, αφού ο Αργύρης θα νιώσει μπερδεμένος. Ομως τελικά το σχέδιο των δύο θα αποκαλυφθεί. Η Εύα και ο Γιάννης θα πληρώσουν για το κακό που έκαναν και το ζευγάρι θα συνεχίσει την κοινή του πορεία.

Η Ελλη θα βρει την ευτυχία με τον Αρη

Η Ελλη μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα της και με έναν πατέρα που προσπαθούσε να του τραβήξει μονίμως την προσοχή. Γι' αυτό ήταν και κακομαθημένη. Οταν γνώρισε τον Κωστή κι εκείνος ήταν ερωτευμένος με τη Μαρίνα, έκανε τα πάντα για να της τον πάρει. Τον είχε ερωτευτεί, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τον νεαρό. Παρ' όλα αυτά οι δυο τους παντρεύτηκαν κι έκαναν παιδιά.

Ομως ένας γάμος που δεν βασίζεται στην από κοινού αγάπη είναι καταδικασμένος και χώρισαν. Στην αρχή η κόντρα ήταν μεγάλη. Μετά η Ελλη μαλάκωσε. Στο πρόσωπο του Αρη βρήκε έναν άντρα που αγάπησε εκείνη μόνο και όχι τα λεφτά της ή την εξουσία του πατέρα της. Το λάθος του να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του πεθερού του σε μια στιγμή αδυναμίας το πλήρωσε κι ο ίδιος πολύ ακριβά. Ομως κατάλαβε ότι η Ελλη είναι η γυναίκα της ζωής του. Δέχτηκε να είναι μαζί της παρά το γεγονός ότι είναι έγκυος στο παιδί άλλου.

Η Ελλη με τη σειρά της ένιωσε τα πραγματικά αισθήματά του και πως αυτός ο άνθρωπος θα είναι πάντα δίπλα της. Οι δυο τους τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Χατζή που δεν θέλει με κανέναν τρόπο να έχει σχέση με το μωρό που θα γεννηθεί αλλά θα δημιουργήσει προβλήματα. Σύμμαχός τους είναι ο Δημήτρης, ο πατέρας της, που θέλει να σώσει από τα χέρια του Γεράσιμου την κόρη του αλλά και την εταιρεία του.

Η Ρένα θα βγει νικήτρια και θα δει την κόρη της να μεγαλώνει

Ηθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα στον κόσμο, αλλά η μοίρα της έδειξε το χειρότερό της πρόσωπο. Η Ρένα είχε πολύ μικρές πιθανότητες να κάνει παιδιά. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Γνώρισε τον Αντρέα και η σχέση τους είχε πολλές διακυμάνσεις.

Ομως κατάλαβαν ότι δεν μπορούσε να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλον. Η χαρά για την εγκυμοσύνη της δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν ότι έχει καρκίνο. Εκείνη αποφάσισε να μην κάνει θεραπεία και να προχωρήσει την εγκυμοσύνη. Γεννάει ένα κοριτσάκι, αλλά η αγωνία για την πορεία της υγείας της είναι μεγάλη. Τα τελικά αποτελέσματα έρχονται να της δώσουν μεγάλη χαρά, καθώς οι εξετάσεις της είναι καθαρές.

Ο Νίκος πεθαίνει

Είναι ο πιο σκοτεινός ήρωας της σειράς. Σκότωσε την ίδια του τη γυναίκα και κατάφερε να διαφύγει, καθώς κι έναν εργάτη του. Στα χέρια του κακοποιήθηκαν πολλές γυναίκες, ανάμεσά τους και η Κάτια. Η κόρη του η Κλειώ δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι πρόσφατα. Ομως η εικόνα που είχε για το πρόσωπο που στεκόταν πάνω από τη νεκρή μητέρα της ξεδιάλυνε και αυτή ήταν του πατέρα της. Εκείνος τώρα προσπαθεί να την πείσει ότι ήταν ένα ατύχημα, αλλά η Κλειώ πλέον δεν τον πιστεύει.

Εχουν μαζευτεί πολλά εναντίον του και ένα ένα επαληθεύονται. Ο Κωστής είναι πάντα δίπλα της και της συμπαραστέκεται σε όλα. Ο Νίκος θεωρεί ότι την επηρεάζει εναντίον του, καθώς είναι με το πλευρό των εχθρών του. Ομως η Κλειώ θα πάρει τη μεγάλη απόφαση και θα καταδώσει τον ίδιο της τον πατέρα στην αστυνομία. Ειδικά τώρα που ο Φώτης πήγε μόνος του να παραδοθεί για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ, προκειμένου να μην μπει η Μαρίνα στη φυλακή. Τα περιθώρια στενεύουν για εκείνον και το φινάλε του θα είναι τραγικό και μάλιστα θα βρει τον θάνατο από το πιο αγαπημένο του πρόσωπο.