Σοκ για τον Τζάρεντ Λέτο: Κόπηκε το σχοινί την ώρα που έκανε ορειβασία και βρέθηκε κοντά στον θάνατο

Η ανάρτηση του ηθοποιού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ για τον Τζάρεντ Λέτο: Κόπηκε το σχοινί την ώρα που έκανε ορειβασία και βρέθηκε κοντά στον θάνατο

Σοκ έπαθε ο Τζάρεντ Λέτο, καθώς είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκανε ορειβασία. Κόπηκε το σχοινί και βρέθηκε κοντά στον θάνατο. Τι ανέβασε ο ηθοποιός για την περιπέτεια αυτή που είχε;

Κοντά στον θάνατο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Τζάρεντ Λέτο την ώρα που έκανε αναρρίχηση στη Νεβάδα.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. O ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες δείχνει το σχοινί εξηγώντας πως βρέθηκε να αιωρείται στα 200 μέτρα από το έδαφος όταν ένας βράχος σχεδόν το έκοψε.

«Δεν θέλω να ακουστώ δραματικός, αλλά εκείνη τη μέρα παραλίγο να πεθάνω. Πήγα για ορειβασία με τον Άλεξ Χόνολντ στο Ρεντ Ροκ και εκεί είχα μία πτώση. Κοίταξα προς τα πάνω και μέσα σε δευτερόλεπτα το σχοινί άρχισε να κόβεται από τον βράχο, καθώς εγώ κρεμόμουν στον αέρα στα 200 μέτρα περίπου. Θυμάμαι να κοιτάζω το έδαφος προς τα κάτω» ανέφερε στην ανάρτησή του και πρόσθεσε « Ήταν μια περίεργη στιγμή, με λιγότερο φόβο, περισσότερο ρεαλισμό, και λίγη μελαγχολία. Η αδρεναλίνη ήρθε μετά όταν κατάφερα να φτάσω τον τοίχο. Τα καταφέραμε όμως και ζήσαμε να δούμε ακόμη μια μέρα. Γενικά ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό. Συνεχίσαμε να σκαρφαλώνουμε μέσα στη νύχτα...».Δείτε και το ατύχημα που είχε ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός επί σκηνής!

Δείτε την ανάρτηση του:

Σοκαριστικό ατύχημα εκτός από τον Τζάρεντ Λέτο είχε και γνωστή Ελληνίδα - Παραμορφώθηκαν τα χείλη της

Σοκαριστικό ατύχημα είχε γνωστή Ελληνίδα με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να παραμορφωθούν τα χείλη της. Τι συνέβη και το έπαθε αυτό; Οι φωτογραφίες που πόσταρε τον προσωπικό της λογαριασμό πραγματικά σοκάρουν.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη. Η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τον πρσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να πρηστούν αρκετά τα χείλη της και μάλιστα, έκανε 7 ράμματα στο πάνω χείλος.

“DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! #kimkardashianwho ?! Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες . Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου.) ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου.

Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα)Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως . Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε ? Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά.».

Βέλλη Μακρής

Βέλλη ατύχημα