Κέλλυ Κελεκίδου: Επέτειος με τον Νίκο Κουρκούλη! Πόσα χρόνια είναι μαζί;

H τρυφερή ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέλλυ Κελεκίδου: Επέτειος με τον Νίκο Κουρκούλη! Πόσα χρόνια είναι μαζί;

Επέτειο με τον Νίκο Κουρκούλη είχε η Κέλλυ Κελεκίδου. Πόσα χρόνια είναι μαζί το ευτυχισμένο ζευγάρι; Η τραγουδίστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με τον σύζυγο της στο Instagram.

Οι δυο τους γιορτάζουν 16 χρόνια κοινής πορείας! Οι δυο τραγουδιστές κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κυκλοφορούν συχνά, ενώ αποφεύγουν τις συνεντεύξεις.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009, την χρονιά που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ραφαήλ. Πέντε χρόνια μετά τον Νοέμβριο του 2014 ήρθε στη ζωή η κόρη τους, η Ελπινίκη και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας,η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επέτειο τους. «#16yearstogether #love», σχολίασε μεταξύ.

Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και δεν κρύβεται.Δείτε εδώ και μια σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού. Που βρέθηκαν;

Δείτε την ανάρτηση:

Πριν την επέτειο τους η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία των παιδιών της με τον Νίκο Κουρκούλη. Πάθαμε πλάκα με την ανάρτηση της, καθώς και τα δυο έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ. Που πέρασαν την Kαθαρά Δευτέρα;

H τραγουδίστρια και ο σύζυγος της Νίκος Κουρκούλης, διατηρούν χαμηλό προφίλ και όσο αφορούν τα παιδιά του και έχουν δημοσιεύσει έλαχιστες φωτογραφίες τους.

Το ζευγάρι χθες πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στην θάλασσα περέα με τα δυο τους παιδιά, Θάνο - Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Η Κέλλυ Κελεκίδου για πρώτη φορά δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία, που είναι αγκαλιασμένοι και κοιτάζουν τη θάλασσα.

«Καλή Σαρακοστή με υγεία και τα βλέμματα στραμμένα στο απέραντο γαλάζιο !!!!!!! #love #family#sea #lovethismoment #health #goodenergy», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: