MasterChef: Το ξέσπασμα της Κατερίνας για το βρώμικο σπίτι -"Εμετός"

Τι είπε η παίκτρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το ξέσπασμα της Κατερίνας για το βρώμικο σπίτι -

Ξέσπασε η Κατερίνα στο MasterChef για το βρώμικο σπίτι που αφήνουν οι συμπαίκτες της. Η ίδια μίλησε στην κάμερα φανερά εξοργισμένη με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα και τους κατηγόρησε για την ακαταστασία που επικρατεί μέσα στο σπίτι.

«Είμαι λίγο ιδιότροπη, έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και προσωπικά και δεν ξέρω εγώ τι. Βρωμάει, ξεθεώνομαι στο δωμάτιο. Ζέχνει ο τόπος μέσα, δεν μπορώ. Έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική αλλά είναι η αλήθεια.

Είναι πολύ σκληρή η συμβίωση. Δηλαδή πάει ο άλλος τουαλέτα και αφήνει την τουαλέτα σε κατάσταση εμετός. Ρε φίλε έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου σπίτι είναι χειρουργείο. Τρως από το πάτωμα. Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά, πρέπει να βάλω τα δυνατά μου», είπε.Δείτε ποιος κριτής είναι μαζί με μια όμορφη γαλανομάτα!

Πριν το ξέσπασμα της Κατερίνας για το βρώμικο σπίτι ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τα ειδύλλια του ριάλιτι!

Αποκαλύψεις έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς που μίλησε στην εκπομπή Happy Day! Τι είπε ο κριτής και γνωστός chef για το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για τα ειδύλλια μέσα στο σπίτι;

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς που μίλησε για το MasterChef λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τα γυρίσματα κρατούν πολλές ώρες και πώς τα τελευταία χρόνια περνάει τα γενέθλιά του στο ριάλιτι μαγειρικής!

"Τα τρία τελευταία χρόνια περνάω τα γενέθλια μου με την άλλη μου οικογένεια, την οικογένεια του MasterChef… Τα παιδιά μου ακολουθούν λίγο τα βήματα μου, ανακατεύουν κατσαρόλες μικρές… Παιδιά είναι παίζουν" είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

"Τα γυρίσματα είναι πολύωρα αλλά περνάμε πολύ καλά! Γενικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο τα παιδιά φέτος οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για 4αδα, 5αδα. Το μαθαίνουμε και εμείς καθώς γίνεται [...] έχω κοκκαλομαγνήτη, μου πέφτουν όλα τα κόκκαλα από τα ψάρια" πρόσθεσε ακόμα!

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τα ειδύλλια που έχουν αναπτυχθεί μέσα στο παιχνίδι με τον κριτή να λέει:

"Θα το δείτε, θα το δείτε! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι και δεν έχουμε εικόνα από το σπίτι."! Βέβαια εκτός από τους παίκτες το ενδιαφέρον στρέφεται και στους κριτές!