Maluma: Αναβάλλονται οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακυρωθούν οριστικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maluma: Αναβάλλονται οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών.

Επίσημη ανακοίνωση έκανε η εταιρεία παραγωγής για τις συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα πως δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά. «Σεβόμενοι την ανακοίνωση της πολιτείας για αναστολή εκδηλώσεων άνω των 1000 ατόμων οι προγραμματισμένες για 11 και 13 Μαρτίου συναυλίες του Maluma στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, αναβάλλονται» έγραψαν.

«Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα». Και στις δύο συναυλίες ήταν να εμφανιστούν ως special guest η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, με deejay set από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο».

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ βρίσκεται στην Ελλάδα από την Παρασκευή και μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, ενώ το Σαββατοκύριακο εξερεύνησαν το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ έκαναν βόλτα και στην Μαρίνα Φλοίσβου. .Εντωμεταξύ αναστέλλονται πτήσεις! Από ποια εταιρία και σε ποιο μέρος;

Ποιος είναι ο Μαλούμα του οποίου οι συναυλίες αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού

Ο Μαλούμα είναι Κoλομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και της λάτιν ποπ μουσικής. Το πραγματικό του όνομα είναι Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας (Juan Luis Londoño Arias, 1994.

Γεννήθηκε στο Μεδεγίν (Medellín) της Κολομβίας στις 28 Ιανουαρίου του 1994. Οι γονείς του είναι οι Marlli Arias και Luis Londoño, ενώ έχει και μια μεγαλύτερη αδερφή ονόματι Manuela. Εκείνη σπούδασε ψυχολογία και φιλοσοφία. Εκείνος πήγε στο σχολείο Hontanares στο El Retiro. Είναι 1.77

Θεωρείται από τους πIο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στη Λατινική Αμερική με μεγάλη επιρροή και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές βραβεύσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Sony Music.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους αστέρες της ισπανόφωνης μουσικής βιομηχανίας, όπως Μαρκ Άντονι, Ταλία, Ρίκι Μάρτιν και Σακίρα, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια "Borró Cassette", "Felices los 4", "El Perdedor", "La temperatura" καθώς και τα ντουέτα "Desde esa noche", "Vente Pa' Ca", "Chantaje" και "Corazón".