MasterChef: O νικητής του Mystery Box και η επιβεβαίωση για το ειδύλλιο μέσα στο σπίτι!

Τους κάρφωσαν οι συμπαίκτες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: O νικητής του Mystery Box και η επιβεβαίωση για το ειδύλλιο μέσα στο σπίτι!

Mystery Box σήμερα και οι παίκτες στο MasterChef έπρεπε να φτιάξουν ένα δημιουργικό σουβλάκι. Από την άλλη αποκαλύφτηκε και το ειδύλλιο μέσα στο σπίτι, αφού δεν άντεξαν και οι σπόντες έπεφταν η μία μετά την άλλη.

Ο Τζον ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει το Mystery Box και να διαλέξει αυτός τα ζευγάρια για το τεστ δημιουργικότητας.

Μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται πως έχει «ψηθεί» καλά ένα ειδύλλιο. Ο Τζόν διάλεξε το «ζευγάρι» της Μαρίας και οι σπόντες από τους συμπαίκτες τους δεν σταματούσαν.

«Βίον ανθόσπαρτον», ευχήθηκαν στον Δημήτρη και στη Μαρία οι συμπαίκτες τους, αλλά εκείνοι δεν είπαν τίποτα..Δείτε ποιος κριτής είναι μαζί με μια όμορφη γαλανομάτα!

«Απλώς μαγειρεύουμε στο σπίτι μαζί με τη Μαρία και γι’ αυτό το είπε ο Τζον…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης.

Πριν τον νικητή του Mystery Box και την επιβεβαίωση για το ειδύλλιο μέσα στο σπίτι του MasterChef, ο Σταύρος έριξε μερικά "γαλλικά"

Ένα ατύχημα που είχε ο Σταύρος έφερε "γαλλικά" στην κουζίνα του MasterChef. Τι συνέβη και για ποιο λόγο ξεκίνησε ο παίκτης να βρίζει μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα δημιουργικό σουβλάκι και είχαν μια δυσκολία.

Λίγο πριν τελειώσει η δοκιμασία, ο Σταύρος Γεωργίου είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα, συγκεκριμένα μια από τις τρείς δημιουργίες του έσπασε και εκείνος εκνευρίστηκε.

Ο εκνευρισμός του δεν κρύβοταν για αυτό και άρχισε τα «γαλλικά».

Όπως είπε αργότερα στις κάμερες, περίμενε πως κάτι δεν θα πήγαινε καλά

MasterChef

Λίγο πριν τα γαλλικά του Σταύρου και η Κατερίνα είχε εκνευριστεί με την ακαταστασία στο σπίτι του MasterChef

Ξέσπασε η Κατερίνα στο MasterChef για το βρώμικο σπίτι που αφήνουν οι συμπαίκτες της. Η ίδια μίλησε στην κάμερα φανερά εξοργισμένη με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα και τους κατηγόρησε για την ακαταστασία που επικρατεί μέσα στο σπίτι.

«Είμαι λίγο ιδιότροπη, έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και προσωπικά και δεν ξέρω εγώ τι. Βρωμάει, ξεθεώνομαι στο δωμάτιο. Ζέχνει ο τόπος μέσα, δεν μπορώ. Έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική αλλά είναι η αλήθεια.

Είναι πολύ σκληρή η συμβίωση. Δηλαδή πάει ο άλλος τουαλέτα και αφήνει την τουαλέτα σε κατάσταση εμετός. Ρε φίλε έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου σπίτι είναι χειρουργείο. Τρως από το πάτωμα. Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά, πρέπει να βάλω τα δυνατά μου», είπε.