Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε

Πώς είναι ο πρώην star του ποδοσφαίρου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε

H πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε. O ίδιος βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση πλαστογραφίας και τα πράγματα για εκείνον είναι σίγουρα δύσκολα.

Ο Ροναλντίνιο κρατήθηκε επί αρκετές ώρες στη φυλακή και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς πως δεν είχε ιδέα για την παραποίηση των εγγράφων.

Ο δικαστής λοιπόν έδωσε εντολή για την προφυλάκιση των δύο αδερφών καθώς όπως ανέφερε στα ΜΜΕ, υπήρχε ο κίνδυνος φυγής από την χώρα.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου βρέθηκε στην φυλακή, όπου μπορεί να παραμείνει ως και έξι μήνες.Εκτός από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή συνελήφθη και γνωστός τραγουδιστής γιατί επιτέθηκε σε υπαλλήλους ξενοδοχείου!

Πάντως, στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από εκεί είναι χαμογελαστός παρά το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα σε ποινικούς, εμπόρους ναρκωτικών, αλλά και δολοφόνους.

Δείτε την φωτογραφία:

Ροναλντίνιο φυλακή

Σοκ! Ένταλμα σύλληψης για τον Ροναλντίνιο! Τι συνέβη;

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι συνελήφθη ο Ροναλτίνιο στην Παραγουάη με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, κάτι που έγινε αντιληπτό κατά την άφιξή του στην Ασουνσιόν.

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, κάτι που έγινε αντιληπτό κατά την άφιξή του στην Ασουνσιόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Nacion», όταν ο διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδελφός του Ρομπέρτο Ασίς έφθασαν στο αεροδρόμιο, η αστυνομία, κατά τον έλεγχο, διαπίστωσε ότι τα διαβατήρια τους ήταν πλαστά και ανέγραφαν υπηκοότητα Παραγουάης.

Έτσι κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο και ακόλουθα είναι υπό περιορισμό στο ξενοδοχείο τους, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.