Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τη σύντροφο του και το λόγο που δεν την βλέπουμε ποτέ

Η αποκαλυπτική του συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τη σύντροφο του και το λόγο που δεν την βλέπουμε ποτέ

Ο γνωστός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για πρώτη φορά για την αγαπημένη του σύντροφο, ενώ παράλληλα εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν την βλέπουμε σχεδόν ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Αντώνης Κανάκης ήταν καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή του Mega, «Nega Talk» με την Αθηναΐδα Νέγκα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της ζωής του, και μητέρα του παιδιού του, εξηγώντας τον λόγο που επιλέγει να βρίσκεται πίσω από τα φλας.

Να σημειώσουμε, πως πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του παρουσιαστή μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό είναι πολλά τα κανάλια που τον διεκδικούν.

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω.

Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε....

Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη».

Αντώνης Κανάκης: Στη Χαλκιδική με τη συντροφό του! Η φωτογραφία με το μαγιό! (Bίντεο)

Ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε στην Χαλκιδική με την οικογένειά του, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε φορώντας το μαγιό του!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ περνάει υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ο Αντώνης Κανάκης πήγε για διακοπές στη Χαλκιδική, μαζί με την σύντροφό του και την 2,5 ετών κόρη του!

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον... έπιασε στην παραλία, φορώντας το μαγιό του και τα στιγμιότυπα που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι αποκαλυπτικά! Δείτε τη σύντροφό του!

Το βίντεο από την εκπομπή