Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή - «Νομίζουν ότι δεν έχω σχέση»

«20 χρόνια απαντάω τα ίδια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή - «Νομίζουν ότι δεν έχω σχέση»

Η Μαρία Σολωμού, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τον τρόπο με τον οποίο αυτή αντιμετωπίζεται από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι όπως είπε η ίδια, πλέον νομίζουν πως δεν έχε σχέση.

Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και δύο άτομα από το χώρο της showbiz, συναντιούνται και κάνουν μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Έτσι η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στον Πάνο Ιωαννίδη, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως τώρα πια, λόγω του αυθορμητισμού της, φροντίζει να ελέγχει τις συνεντεύξεις που παραχωρεί πριν δημοσιευθούν από τον δημοσιογράφο.

Δείτε εδώ και τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός σχετικά με το τι έχει αλλάξει πλέον στην προσωπική της ζωή.

Παράλληλα αποκάλυψε, πως ενώ εδώ και πολλά χρόνια, το κέντρο του ενδιαφέροντος ήταν το αν πρόκειται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, πλέον κανείς δεν την ρωτάει γι' αυτό, μιας και οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν έχε σχέση.

«20 χρόνια απαντάω τα ίδια. Με ρωτούσαν συνέχεια αν θα παντρευτώ και θα κάνω παιδί. Γιατί είχα δυο σχέσεις φανερές. Τώρα έχουν σταματήσει λίγο γιατί φαντάζονται ότι δεν έχω κάποια σχέση».

Μαρία Σολωμού: Πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά τον χωρισμό με τον Μουζουράκη! Έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί...

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Μαρία Σολωμού μετά από τον χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη! Έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί...

Η γνωστή ηθοποιός αυτήν την περίοδο διανύει μια μοναχική φάση, αφού όπως έχει γίνει γνωστό η σχέση της με τον τραγουδιστή, Πάνο Μουζουράκη έχει λήξει κι εκείνος έχει προχωρήσει την ζωή του με άλλη σύντροφο!

Η Μαρία Σολωμού όμως είναι μια πολύ δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα και όπως φαίνεται ο χωρισμός της έκανε καλό, καθώς είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες όπου και την βλέπουμε πιο σέξι από ποτέ!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: