Με προφίλ στο tinder πρώην παίκτης του Survivor - Τα αποκάλυψαν όλα στην εκπομπή της Σκορδά

Για ποιον χτυπάει η "καμπάνα";

Με προφίλ στο tinder πρώην παίκτης του Survivor - Τα αποκάλυψαν όλα στην εκπομπή της Σκορδά

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκανε μία τρομερή αποκάλυψη πριν από λίγη ώρα, σχετικά με έναν πρώην και φυσικά, κούκλο παίκτη του Survivor, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, έχει το δικό του προφίλ στο tinder! Όλα βγήκαν στη φόρα μέσα από το Πρωινό.

Η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε μία "καυτή" αποκάλυψε που άφησε άφωνο όλο το πλατό της εκπομπής, μιας και η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, ανακάλυψαν το προφίλ που διατηρεί στο tinder, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του survivor!

Ο λόγος γίνεται για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος όχι μόνο έχει tinder αλλά και ένα εξαιρετικά "καυτό" προφίλ! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέμε!

Βέβαια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, παραμένει ένας κούκλος όπως τον γνωρίσαμε και στο Survivor! Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Ποιος είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που μας κόλασε με τους κοιλιακούς του;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Παρνασσό και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου στο UCLA.

Το 2010, μετά το πέρας των σπουδών του, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο "Show Bitch". Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική πέρασε από οντισιόν για κάποιο ρόλο στις επιτυχημένες σειρές True Blood και "Spartacus".Παρόλο που έφτασε κοντά στο να επιλεγεί για τους ρόλους η άδεια παραμονής του στη χώρα στάθηκε εμπόδιο και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αποφάσισε να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor. Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, οπού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του show, και έμεινε εκεί για 4,5 μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική δωδεκάδα του παιχνιδιού.Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης Nomads η οποία θα περιείχε 8 πρώην παίκτες του Survivor. Τελικά αποδέχτηκε την πρόταση και μπήκε στο παιχνίδι όπου έμεινε για 1,5 μήνα κατακτώντας την 11η θέση.