Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι μια άλλη μετά το GNTM - Έτοιμη για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της

Ποια συνήθεια έχει αλλάξει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι μια άλλη μετά το GNTM - Έτοιμη για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της

To GNTM τελείωσε και η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι πλέον μία άλλη μιας και το μοντέλο, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της, είναι πλέον έτοιμη για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα την απογειώσει.

Οι δύο νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο τους εξώφυλλο, και η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε στα παρασκήνια της κοινής τους φωτογράφισης.

«Επιτέλους έφτασε η στιγμή για το εξώφυλλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχουμε και πάρα πολύ καλό φωτογράφο. Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι λίγο, αλλά είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Την περίμενα πως και πως αυτή την ημέρα γιατί είναι το πρώτο μου εξώφυλλο. Δεν έχω σκεφτεί αν θα βάλω το εξώφυλλο σε κάδρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τουλάχιστον πέντε τεύχη».

Στο μεταξύ έχετε δει τα δώρα που της πήρε ο Τάσος όταν βγήκε από το παιχνίδι; Δείτε εδώ και θα πάθετε σοκ!

Όσο για το τι έχει αλλάξει από τότε που αναδείχθηκε νικήτρια, η Άννα Μαρία αποκάλυψε πως έχει αλλάξει την υπογραφή της, αφού μέχρι πρότινος υπέγραφε με καρδούλες.

Συγκινεί η Άννα Μαρία Ηλιάδου! «Δεν θυμάμαι τον μπαμπά μου»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου συγκινεί με την εξομολόγηση που έκανε για την παιδική της ηλικία και το θάνατο του πατέρα της. «Δε θυμάμαι καν τον μπαμπά μου» αποκάλυψε το μοντέλο!

Η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM, παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δραματική ιστορία πίσω από τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο έχασε σε ηλικία 14 μηνών!

«Έχασα τον πατέρα μου, τον Γιώργο, σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο. Δεν τον θυμάμαι καν. Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πως ήταν» αποκάλυψε η Άννα Μαρία.

Η Άννα Μαρία έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους, και έτσι απάντησε και σε όσους σχολιάζουν τον αγαπημένο της!

TAGS