Έριξε "βόμβα" παίκτρια του My Style Rocks - Έχει εργοστάσιο κάνναβης!

Δείτε τι είπε στη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έριξε

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε παίκτρια του My Style Rocks που είπε ότι ασχολείται με την... κάνναβη! Τι είπε η όμορφη μελαχρινή στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα";

Ο λόγος για την Θεοδώρα Ρούμπογλου, που είναι η νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Η όμορφη μελαχρινή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα επαγγελματικά της!

“Ασχολούμαστε με κάτι καινοτόμο με τον σύντροφό μου. Ένα εργοστάσιο κάνναβης. Πιστεύω να πάει καλά. Έχω και ένα eshop με ρούχα. Είχα ένα προβληματάκι και τώρα θα το ξαναφέρω στην επιφάνεια. Θα το κάνω καλύτερο. Αυτά.” είπε μιλώντας για τα επαγγελματικά της η Θεοδώρα, που μπήκε πριν λίγες ημέρες στο παιχνίδι.

Πέρα από την αποκάλυψη της παίκτριας για το εργοστάσιο κάνναβης έχουμε και μια αποχώρηση 'βόμβα" από το My Style Rocks!

Μια μεγάλη ανατροπή μας περιμένει στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΊ καθώς αναμένεται μια αποχώρηση που κανείς δεν περιμένει! Ποια είναι αυτή η παίκτρια που θα δει την πόρτα της εξόδου στα Gala που ακολουθούν; Τι αποκάλυψε ο Άρης Κβατζίκης στην εκπομπή "Πρωινό";

Όσο τα γυρίσματα προχωρούν, τόσο οι αποχωρήσεις θα... δυσκολεύουν. Τις επόμενες ημέρες σε ένα από τα Gala θα δούμε μια αγαπημένη παίκτρια θα αποχωρεί από το πλατό, καθώς θα βρεθεί στις τελευταίες θέσεις του πίνακα βαθμολογίας.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης: «Η Κιάρα Μαρκέζη, σε δύο εβδομάδες από τώρα -γιατί τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά- προς το τέλος Μάρτη, όταν θα υπάρξει το Gala της αποχώρησης, θα φύγει».