MasterChef: Η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;

Υπάρχει ειδύλλιο στο σπίτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι

Τι "τρέχει" ανάμεσα στους δύο παίκτες του MasterChef! Αποκαλύψεις για το φημολογούμενο ειδύλλιο έκανε η π΄ρωην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής. Διαβάστε όσα είπε η Μάγδα μιλώντας στην εκπομπή happy Day!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Μάγδα Κοπαλίδου, που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα η πρώην παίκτρια έκανε και αποκαλύψεις σχετικά με τις φήμες που θέλουν ένα ειδύλλιο να έχει γεννηθεί μέσα στο σπίτι!

"Τα παιδιά έχουν τρελή χημεία και κάνουν πάρα πολύ παρέα μέσα στο σπίτι, τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ εκεί. Εγώ τους εύχομαι μακάρι να τα βρούνε γιατί ταιριάζουν πολύ, αλλά μέχρι που έφυγα δεν ξέρω για ειδύλλιο. Μέχρι που έφυγα έκαναν πολύ παρέα. Που τους χάνεις που τους βρίσκεις είναι μαζί. Ο Δημήτρης την προσέχει πολύ" είπε μεταξύ άλλων η Μάγδα απαντώντας σε ερώτηση, για το αν υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στον Δημήτρη και την Μαρία. Μάλιστα σας έχουμε και μερικά facts για την ζωή των δύο παικτών. Όσα δεν γνωρίζατε!

MasterChef Μπελλος - Μαρία

Ποιους θέλει για τον τελικό η Μάγδα του MasterChef, που αποκάλυψε τι συμβαίνει μεταξύ του Δημήτρη και της Μαρίας!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για έναν παίκτη που την στεναχώρησε με την ψήφο του, ενώ αποκάλυψε και ποιος θέλει για τον μεγάλο τελικό!

Ειδικότερα η Μάγδα μιλώντας στην εκπομπή του Star "Φωλιά των Κού Κου" είπε μεταξύ άλλων ότι:

“Είναι όμως ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν έφταιγα για να πάρω τόσες ψήφους. Έφταιγαν αυτοί που είχαν την ασυλία. Μου πέρασε από το μυαλό, το εξέφρασα και σε κάποια άτομα, ότι ας ψηφιστούν αυτοί που είναι οι επόμενοι που είχαν περισσότερη άποψη στο μενού και στο στήσιμο. Αυτοί ήταν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι όμως έδωσαν την ψυχή τους μέσα στην ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ και ότι πρότειναn, πέρασε από το φίλτρο του αρχηγού και του υπαρχηγού”.

Τέλος η πρώην παίκτρια φαίνεται πως θέλει γυναίκες στο τελικό, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά αυτοί που θα ήθελε να δει είναι η Μαρλέν και η Ντέμυ!