Η Τζώρτζια Παναγή "άδειασε" Κουδουνάρη και Αλεξανδράκη - «Ήταν όλο άβολο...»

Τι είπε για τους καυγάδες τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τζώρτζια Παναγή

Η Τζώρτζια Παναγή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks, και χωρίς να διστάσει στιγμή, άδειασε τόσο τον Στέλιο Κουδουνάρη όσο και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα σκηνικά που έλαβαν χώρα στο πλατό, εξηγώντας πως ήταν όλο πολύ άβολο.

Η σχέση της Κύπριας παρουσιάστριας με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν εξαιρετικά τεταμένη και αυτό φαινόταν σε κάθε συνομιλία των δύο κυριών.

Έτσι, μιλώντας στο Μεσημέρι Yes, η Τζώρτζια Παναγή αναφέρθηκε στις άσχημες στιγμές που βίωσε στην εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στην επική στιγμή με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Πολύ άσχημη στιγμή, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Μετά, όμως, μου απολογήθηκε στον αέρα και το εκτιμώ πάρα πολύ. Σίγουρα κάθε κοπέλα με την κάθε αντίδραση ενδεχομένως να μπορεί να ξεπεράσει τα δικά της όρια. Εκείνη την ώρα έτσι σκέφτηκα και έτσι το είπα. Δεν μετανιώνω για τίποτα, οποιαδήποτε αντίδραση μου βγαίνει, για κάποιο λόγο γίνεται.

Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή και αυτή… Από τη στιγμή που δεν είδαμε, όμως, κάτι on air και το “έκοψαν” όλο αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω. Ήταν όλο πολύ άβολο γιατί είχε συνεχιστεί μετά αλλά, από τη στιγμή που δεν είδαμε κάτι τηλεοπτικά, θεωρώ ότι δεν θα ήταν δίκαιο να το σχολιάσω. Πραγματικά με λυπεί όλο αυτό. Όταν υπάρχει τόση ένταση, καλύτερα να ηρεμούν τα πράγματα και να συνεχίζουμε το γύρισμα κανονικά» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η σχέση της παρουσιάστριας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή ούτε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, με τον οποίο είχε τσακωθεί αρκετές φορές στο πλατό. Θυμηθείτε μία από αυτες!

My Style Rocks: Η ανάρτηση που δεν περιμέναμε! Τι ανέβασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Τζώρτζια Παναγή;

Η Δημήτρη Αλεξανδράκη έκανε μια ανάρτηση που δεν περιμέναμε για την Τζώρτζια Παναγή μετά τον έντονο καυγά που είχαν οι δυο τους στο My Style Rocks. Τι ανέβασε όμως το γνωστό μοντέλο για την συμπαίκτρια της στο παιχνίδι;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τσακώθηκε με την Τζώρτζια Παναγή με την δεύτερη να την αποκαλεί βλαχάρα» και η πρώτη άρχισε τα γαλλικά στον αέρα του show.

Λίγες ώρες μετά η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε το δικό της μήνυμα.Συγκεκριμένα σε μήνυμα που δημοσίευσε στα Instastories έκανε ταγκ την Τζώρτζια και έγραψε: «Οι Κινέζοι λένε, για να γίνει κάποιος φίλος σου πρέπει πρώτα να μαλώσεις μαζί του». Εντωμεταξύ δείτε εδώ και τις απειλές που της έριξαν αν φύγει από το show

Δήμητρα Αλεξανδράκη