Βγήκε το τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη και ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε το τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη και ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει

Βγήκε το τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη και ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει και προκαλεί! Τι ήταν αυτό που του έκανε εντύπωση και με ποια την σύγκρινε; Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στο πλατό!

Το χαμόγελο της Αντελίνας Βαρθακούρη συνεπήρε τον Νίκο Μουτσινά και όλους στο "Καλό Μεσημεράκι", με το που έγινε γνωστό το τρέιλερ της.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ανέφερε, “Βγήκε ένα τρέιλερ, το τρέιλερ της Αντελίνας! Βγήκε στο ίντερνετ, το ίντερνετ πήρε φωτιά και έγινε χαμός. Μπαίνουν κάποιοι στο σπίτι, ανυποψίαστοι αυτοί οι καημένοι, στην αρχή όλα τέλεια… Μετά παρατηρούν πως κάτι δεν πάει καλά… Μια χύτρα που βράζει, κάποια σπορ παπούτσια είναι αφημένα έτσι κατάχαμα και στην πολυθρόνα ποζάρει! Την βλέπετε; Το βλέμμα είναι Σάρον Στόουν! Να το κορίτσι”!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο σέξι, το μαλλί όλο πίσω, το λευκό ρούχο τόσο κολλητό που δεν επιτρέπει και την ανάσα! Σάρον Στόουν η Αντελίνα μας, κάπου τώρα κλαίει η Σάρον Στόουν… Μη στεναχωριέσαι Σάρον, ένα τρέιλερ ήταν και πέρασε! Μια χαρά”. Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα, αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Θέλησε να τον αποχαιρετήσει με συγκλονιστικά λόγια.

Πριν τον σχολιασμό για την Αντελίνα Βαρθακούρη μάθαμε το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Τον Νίκο Μουτσινά καθημερινά τον παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την μοναδική του προσωπικότητα. Σήμερα μάλιστα, έγινε μια αποκάλυψη για το συμβόλαιο του με το κανάλι. «Κόβεται» ή συνεχίζει το «Καλό μεσημεράκι»;

Σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, είχε την αγαπημένη ηθοποιό, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Συζήτησαν μεταξύ τους για το θέατρο, την τηλεόραση, την ζωή της, ενώ έπαιξαν και ένα παιχνίδι με το χρόνο.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε στον αέρα της εκπομπής. Αφορούσε το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το σταθμό του ΣΚΑΙ και έκανε γνωστό αν θα τον δούμε μέσα από την συχνότητα του και τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο συμβόλαιο και άφησε την καλεσμένη του να αποκαλύψει «Ο Νίκος θα είναι του χρόνου εδώ στον ΣΚΑΙ».