Ακυρώνει την πρεμιέρα της η Πάολα

Τι ανακοίνωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακυρώνει την πρεμιέρα της η Πάολα

Και όμως ακυρώνει την πρεμιέρα της η Πάολα, μιας και τα κρούσματα κορωνοϊού συνεχίζουν και πλήττουν όλη την χώρα. Τι ανακοίνωσε και τι θα συμβεί με το σχήμα της;

Συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο ενημερώνει το κοινό ότι λόγω του κορονοϊού, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Μαρτίου πρεμιέρα, του σχήματος ΠάολαΝίκος Κουρκούλης στο Teatro, ακυρώνεται μέχρι νεωτέρας.

Οι κατευθύνσεις που δίνει το Υπουργείο Υγείας για τον συγχρωτισμό μεγάλου αριθμού ατόμων έχει υποχρεώσει πολλούς χώρους διασκέδασης να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους για να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις αυτές, για το καλό της δημόσιας υγείας.

Η ίδια είχε σκάσει βόμβα στο Instagram της πριν λίγες μέρες - Δείτε εδώ τι απίστευτο είπε

Κορωνοϊός: Τι αλλάζουν στις εμφανίσεις τους Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος εκτός από την Πάολα

Και όμως ο ιός αλλάζει πολλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, και πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι εμφανίσεις των Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχου. Τι είναι αυτό που τους ανάγκασε να κάνουν ο κορωνοϊός;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα του Γιάννη Πλούταρχου στο facebook, όπου και ανακοίνωσε πως σταματούν πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωνοϊού ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν, «Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη».

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης...

Posted by Yannis Ploutarchos / Γιάννης Πλούταρχος on Friday, March 6, 2020

Κρίσιμες ώρες περνάει ωστόσο και ο 66χρονος στην Πάτρα, που όπως έγινε γνωστό διασωληνώθηκε! Τι λένε για αυτόν οι γιατροί;