My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να τους πείσει;

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”, που παρά τα "ευτράπελα" οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.

Ο λόγος για την Στέλλα Πάσσαρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που εντυπωσίασαν εξίσου και έκαναν την ανατροπή κερδίζοντας έξτρα πόντους και οι δύο. Η Στέλλα Πάσσαρη συγκέντρωσε 14 βαθμούς και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 13,8 βαθμούς.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Μαρία Καζαριάν. Δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

Πριν την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks ανέβηκαν οι εντάσεις ανάμεσα σε Ζάνα και Θεοδώρα

Ανέβηκαν οι εντάσεις στο My Style Rocks και ανάμεσα σε Ζάνα και Θεοδώρα! Τι συνέβη αυτή τη φορά και βγήκαν τα μαχαίρια στην φόρα; Τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες;

Έπειτα από την πασαρέλα της η Θεοδώρα έκατσε στην θέση της για να ακούσει όλα τα σχόλια των συμπαικτριών της, μένοντας άφωνη με τα λόγια της Ζάνας.

Αφορμή στάθηκε η κριτική για την τσάντα που είχε επιλέξει, καθώς η Ζάνα θεώρησε πως επρόκειτο για απομίμηση, με την συμπαίκτριά της να εκνευρίζεται με αυτό λέγοντας πως είναι αυθεντική. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.