Χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό

Ποια είναι κρούσμα του ιού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θανατηφόρο ιό σε όλο τον κόσμο! Πρόσφατα βγήκε χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό και σκόρπισε τον πανικό, μιας και είχε βρεθεί σε πολλά fashion shows.

Σύμφωνα με τα βιετναμέζικα μέσα, η Nga Nguyen επισκέφθηκε την Ευρώπη μαζί με την 26χρονη αδερφή της Nguyen Hong Nhung, η οποία είναι επίσης θετική στον Κορωνοϊό.

Οι συντάκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από ασιατικές χώρες όπως η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη, επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες τους ζήτησαν να μην επιστρέψουν στα γραφεία τους μετά την επίσκεψή τους στο Μιλάνο, που βρίσκεται στην ιταλική Λομβαρδία.

κορωνοϊό κληρονόμος

Από την Κυριακή η βόρεια Ιταλία συμπεριλαμβανομένης της Λομβαρδίας, τελεί μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν απαγόρευση εξόδου και εισόδου από και προς την περιοχή για την εξάπλωση του ιού.

Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

Πριν την είδηση πως χρυσή κληρονόμος βγήκε θετική στον κορωνοϊό επικράτησε χαμός σε Ant1 και Open Tv

Χαμός λόγω κορωνοϊού επικρατεί και σε Ant1 και Open Tv, καθώς ανακοινώθηκε πως δεν θα υπάρξει κοινό σε εκπομπές των καναλιών. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Ενόψει των δραστικών μέτρων για τον ιό, ανακοινώθηκε η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να μην δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του το επέτρεπαν.

Τόσο το σόου «Just The Two Of Us» που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου όσο και όλες οι εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο live, θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών, με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής, σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Χωρίς την παρουσία κοινού πρόκειται να πραγματοποιηθεί και το αυριανό γύρισμα του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1. Ο τηλεοπτικός σταθμός υπακούει τις οδηγίες των αρμοδίων, με σκοπό την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας.