Μέσα στο κέφι η Ελένη Μενεγάκη - Σε βόλτα στο Κολωνάκι έκανε νάζια στον φακό

Με κολλητό τζιν που αναδείκνυε τα πόδια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέσα στο κέφι η Ελένη Μενεγάκη - Σε βόλτα στο Κολωνάκι έκανε νάζια στον φακό

Η διάθεση της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες είναι σε άμεση συνάρτηση με τις μεταβαλλόμενες... καιρικές συνθήκες. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε, μάλιστα, στο Κολωνάκι να κάνει βόλτα μέσα στο κέφι και τα νάζια που έκανε ήταν άλλο πράμα!

Από τη χαρά και τα γέλια με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, στον σκεπτικισμό - και λόγω εξελίξεων της επικαιρότητας.Όμως στην καρδιά της... η παρουσιάστρια ζει μια λίγο πιο πρόωρη Άνοιξη, την τελευταία που περνά στο τηλεοπτικό πλατό του Alpha, μετά την πρόθεσή της να μη συνεχίσει τη συνεργασία με το κανάλι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η Ελένη προετοιμάζεται για τον μετά την εκπομπή της ερχόμενο χειμώνα, που περιλαμβάνει προς το παρόν ξεκούραση και αποχή από οτιδήποτε τηλεοπτικό και μελέτη νέων σχεδίων και δραστηριοτήτων, με αυτό ως ιδιοσυγκρασία να της δίνει τρομερή ενέργεια. Χωρίς ωστόσο να έχει αποφασίσει το επόμενο βήμα της, αφού θέλει να το κάνει χωρίς βιασύνη και χωρίς να επηρεάζεται συναισθηματικά.

Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός του YOU να τη «συνέλαβε» σε μεγάλα κέφια σε απογευματινή βόλτα της στο Κολωνάκι έχοντας ένα χαλαρό σπορτίφ ενδυματολογικό στυλ, αλλά η αλήθεια είναι πως εκτός από τη χαρά, η Ελένη ζει και αρκετές στιγμές συγκίνησης σε έναν άτυπο αποχαιρετισμό προσώπων και καταστάσεων που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, διακριτικά αλλά όχι απαρατήρητα. Στο τέλος της εκπομπής της με καλεσμένους τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Κλέλια Ρένεση είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω, φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο».

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη επιθυμεί να τηρηθεί κατά γράμμα το συμβόλαιό της και έτσι, παρά τις πληροφορίες οι οποίες μιλούσαν ακόμη και για πρόωρη λήξη της εκπομπής της, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η «Ελένη» θα ρίξει αυλαία στα τέλη Ιουνίου, όπως κάθε χρονιά. Η μικρή τροποποίηση της μεσημεριανής ζώνης με την έλευση της νέας εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» από τέλη Μαρτίου δεν την αφορά και ούτε επηρεάζει τη χρονική διάρκεια της εκπομπής της.

Θορυβημένη από τον κορωνοϊό η Ελένη Μενεγάκη - Η απαγόρευση στα παιδιά της

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η παρουσιάστρια, θορυβημένη ως μητέρα από τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, έθεσε και τα πρώτα όρια στα παιδιά της. Στα μεγαλύτερα, τον Άγγελο και τη Λάουρα, απαγόρευσε να πηγαίνουν σε μέρη με πολύ κόσμο, όπως ο κινηματογράφος, ενώ η μικρότερη Μαρίνα έμεινε για λίγες ημέρες εκτός παιδικού σταθμού με σαφείς οδηγίες όμως από τη μαμά της να προσέχει. Ωστόσο, η ίδια για να σπάσει λίγο το κλίμα της ανησυχίας, διακωμώδησε την ιδιοσυγκρασία της κόρης της λέγοντας: «Πεντακόσιες φορές σήμερα της είπα "μην αγκαλιάζεσαι και φιλιέσαι με τα άλλα παιδάκια". Εγώ θα το ρωτήσω το παιδί μου "εντάξει σήμερα με τα άλλα τα παιδάκια;". Και θα μου πει "εντάξει", αλλά εγώ ξέρω το παιδί μου. Βάζω στοίχημα ότι αγκαλιάστηκε!».

Μάλιστα, στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης αποκάλυψε ακριβώς τα μέτρα που θα πάρει για τον θανατηφόρο ιό! Δείτε εδώ τι είπε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ