Οι τρυφερές στιγμές της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της - Έχει μεγαλώσει πολύ ο μικρός

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι τρυφερές στιγμές της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της - Έχει μεγαλώσει πολύ ο μικρός

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει λίγες αδυναμίες αλλά μία από αυτές ασυζητητί είναι ο μικρός της γιος, Γιάννης. Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει τρυφερές στιγμές από πρόσφατη έξοδό τους! Το πόσο μεγάλωσε ο μικρός δεν περιγράφεται.

Τα πρωινά είναι γεμάτα με τις καθημερινές υποχρεώσεις της για το «Happy Day» στον Alpha, μόλις όμως κλείνουν τα φώτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφοσιώνεται στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Θέμη Σοφό: την Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ. Ο τελευταίος, μάλιστα, μπορεί να είναι μόλις ενάμιση έτους, συνοδεύει όμως τη μανούλα του σχεδόν παντού. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, ενώ έχει ήδη δει και τις πρώτες του (παιδικές) παραστάσεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι δύο μεγαλύτερες αδερφές του, Νάγια και Μαίρη, μπορεί να λείπουν λόγω σχολείου, κάτι ωστόσο που της δίνει την ευκαιρία να τον κρατάει στην αγκαλιά της όλο και πιο συχνά. Όχι πως χρειαζόταν αφορμές, αφού έχει ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι τον είχε τάξει στον Όσιο Εφραίμ -από εκεί πήρε το δεύτερο όνομά του, ενώ η βάφτισή του έγινε μυστικά - δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ -, παρουσία συγγενών και πολύ στενών φίλων. Ο βενιαμίν της οικογένειας φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ζωηρός, κάτι που χαροποιεί τη μητέρα του, η οποία χαρακτηρίζει γλυκιά την όποια κούραση και χαίρεται την κάθε στιγμή μαζί του.

Θα μεγαλώσει την οικογένειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ούτε καν το φανταζόμουν. Και τώρα που λέω πως έχω τρία παιδιά, ακόμα κι εγώ δεν το πιστεύω. Ήταν όνειρό μου να κάνω μια μεγάλη οικογένεια», είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο παρελθόν σχετικά με τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει. Προς το παρόν, πάντως, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τέταρτο, αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Σταματίνας Τσιμτσιλή Γιάννης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ