MasterChef Highlights: Οι σπόντες, τα κλάματα και η μεγάλη αποχώρηση

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Οι σπόντες, τα κλάματα και η μεγάλη αποχώρηση

Σπόντες, κλάματα και αποχωρήσεις είχαμε χθες στο MasterChef και σας έχουμε τα Highlights. Οι παίκτες διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι και είχαμε αρκετά ευτράπελα.

Δείτε παρακάτω όσα είδαμε στο ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Τρίτης και τις στιγμές που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

MasterChef: Αυτοί είναι οι νικητές και οι χαμένοι της τελευταίας δοκιμασίας

Χαμός επικράτησε στο MasterChef όταν ανακοινώθηκαν επίσημα ποιοι ήταν οι νικητές και οι χαμένοι της τελευταίας δοκιμασίας. Ποιο ζευγάρι κατάφερε να κερδίσει και ποιοι είναι οι σημερινοί υποψήφιοι;

Ανάμεσα στα ζευγάρια με τα καλύτερα πιάτα ήταν του Μπέλλου με τη Μαρία, του Σταύρου με την Μαριάννα και του Διονύση με τον Σταυρή. Αυτοί που τα κατάφεραν ωστόσο ήταν ο Σταύρος και η Μαριάννα, που θα είναι και οι αρχηγοί της επόμενης δοκιμασίας.

Όσο για τα χειρότερα, ήταν αυτά του Ιωάννη με τη Μαρλέν, τoυ Ηλία με τη Φωτεινή και του Κώστα με τον Δημοσθένη. Ο Ηλίας με τη Φωτεινή κρίθηκαν ως το καλύτερο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, και έτσι κατάφεραν να σωθούν από την δοκιμασία. Μάλιστα σας έχουμε και μερικά facts για την ζωή των δύο παικτών. Όσα δεν γνωρίζατε!

MasterChef: Οι σπόντες του Κουτσόπουλου που τους άφησε άφωνους

Και όμως ο χαμός επικρατεί στο MasterChef, με τον Κουτσόπουλο να τους αφήνει όλους άφωνους. Τι ήταν αυτό που δήλωσε και προκλήθηκε πανικός;

Στο τεστ δημιουργικότητας, ο Ιωάννης Χαραλάμπους και η Μάρλεν Γρυντάκη είχαν το χειρότερο πιάτο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τότε αποφάσισε να στείλει σαφές μήνυμα προς όλους τους παίκτες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Η Μάρλεν προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν καλή η προσπάθειά τους και ότι τρώει όλο αυτό το λίπος. Πέραν του ότι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του ή οτιδήποτε, εδώ είστε για να ακούτε τη δική μας κριτική.

Αυτό που πιστεύετε ότι είναι πολύ καλό, μπορείτε να το μαγειρέψετε έξω όταν θα αναλάβετε ένα εστιατόριο. Ιωάννη, έχουμε κάνει κι εμείς σάλτσα ντομάτα και μάγουλα, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουμε να ξεχωρίσουμε το καλό με το κακό κι αν μια σάλτσα είναι έτσι και πώς έχει γίνει. Κατανοητό;

Δεν προσβλήθηκα, απλά περιγράφω τη συνθήκη. Εμείς κρίνουμε, εσείς ακούτε. Όποιος διαφωνεί, μπορεί να αποδεικνύει μαγειρικά ότι διαφωνεί με αυτό που του λέμε. Εγώ δεν θα πειστώ ότι ένα μάγουλο που ήταν 80% λίπος για κάποιο λόγο είναι καλό». Μάλιστα σας έχουμε και μερικά facts για την ζωή των δύο παικτών. Όσα δεν γνωρίζατε!

MasterChef: Ανατροπή - Και όμως δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας

Μεγάλη ανατροπή στο χθεσινό MasterChef, μιας και ο Ιωάννης επέλεξε να μην χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του. Τι του είπαν οι συμπαίκτες του;

«Δεν θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας. Σέβομαι, το έχω πει από πριν, την κριτική σας. Για να είμαστε εδώ σημαίνει ότι ήταν κακά τα πιάτα μας και γι’ αυτό θα μαγειρέψουμε για να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα», είπε αρχικά και συνέχισε στους παίκτες του, «Είναι κάποιος που θέλει την κάρτα;» με εκείνους να του λένε όχι.

«Εγώ, πάντως, άμα την είχα θα το έσωζα το κωλ…άκι μου γιατί γι’ αυτό το λόγο υπάρχει. Δώστε μου εμένα την κάρτα την άλλη φορά να σας δείξω πώς χρησιμοποιείται η κάρτα», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

«Κέρδισέ την, λοιπόν, εσύ, όταν θα ξαναβγεί στη γύρα και τα ξαναλέμε», απάντησε η Κατερίνα Λένη.

MasterChef: Με δάκρυα στα μάτια χαιρέτησε η Μάρλεν

Με δάκρυα στα μάτια χαιρέτησε η Μάρλεν έπειτα από την ήττα της στον διαγωνισμό του MasterChef. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Ιωαννής Χαραλάμπους, η Μάρλεν Γρυντάκη, ο Δημοσθένης Μασσαλάς και ο Κώστας Νταλιάνης, που κλήθηκαν να αποδείξουν πόσο θέλουν πραγματικά να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Μάρλεν ωστόσο που δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της από τις κάμερες και δήλωσε πως είχε πολλά περισσότερα να δώσει.

MasterChef: «Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία», η ατάκα που θα προκαλέσει σχόλια

Μπορεί η αποχώρηση στο MasterChef να πέρασε, ωστόσο σχόλια όπως, «Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία», προκάλεσαν ένταση και αυτή η ατάκα σίγουρα θα προκαλέσει πανικό στο μέλλον του ριάλιτι.

Η επιστροφή των νικητών στο σπίτι του MasterChef μετά τη δοκιμασία αποχώρησης προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες, με τον Ηρακλή Αποστολίδη να τα βάζει με την Ντέμη Γεωργίου.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

Ενώ αμέσως μετά είδαμε τον Ηρακλής Αποστολίδης να σχολιάζει, «Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κό…ς και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν».