Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για τον κορωνοϊό: "Ανεύθυνοι, ριψοκίνδυνοι, ειδικοί και απείθαρχοι"

Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για τον κορωνοϊό:

Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά με ανάρτηση της στο Twitter για τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας φανερά εκνευρισμένη με το πως αντιμετωπίζουν κάποιοι το θέμα.

Τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί και διαρκώς βγαίνουν νέα μέτρα για να προστατευτούμε.

Γεγονός που έχει διχάσει αρκετούς, καθώς άλλοι πανικοβάλλονται και άλλοι βλέπουν την όλη κατάσταση με χιούμορ.
Με αφορμή αυτό η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια ανάρτηση – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Διαβάζω τόσες μέρες άπειρες ασυναρτησίες, ανεύθυνες, ανόητες τοποθετήσεις, γελάκια, πλακίτσες κι άλλες αηδίες σε ότι αφορά τον Κορονοϊο. Είπαμε ψύχραιμοι όχι όμως ανεύθυνοι, ριψοκίνδυνοι, ειδικοί και απείθαρχοι. Θεωρώ πως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το πρόβλημα αυτό» έγραψε.Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

Εκτός από την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τον κορωνοϊό μια χρυσή κληρονόμος βρέθηκε θετική στον ιό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θανατηφόρο ιό σε όλο τον κόσμο! Πρόσφατα βγήκε χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό και σκόρπισε τον πανικό, μιας και είχε βρεθεί σε πολλά fashion shows.

Σύμφωνα με τα βιετναμέζικα μέσα, η Nga Nguyen επισκέφθηκε την Ευρώπη μαζί με την 26χρονη αδερφή της Nguyen Hong Nhung, η οποία είναι επίσης θετική στον Κορωνοϊό.

Οι συντάκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από ασιατικές χώρες όπως η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη, επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες τους ζήτησαν να μην επιστρέψουν στα γραφεία τους μετά την επίσκεψή τους στο Μιλάνο, που βρίσκεται στην ιταλική Λομβαρδία.

κορωνοϊό κληρονόμος

Από την Κυριακή η βόρεια Ιταλία συμπεριλαμβανομένης της Λομβαρδίας, τελεί μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν απαγόρευση εξόδου και εισόδου από και προς την περιοχή για την εξάπλωση του ιού.