Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι έπεσε θύμα απάτης - Όσα αποκάλυψε

Τι είπε για αυτή την ιστορία;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι έπεσε θύμα απάτης - Όσα αποκάλυψε

H Έρρικα Πρεζεράκου εξήγησε πώς έπεσε θύμα απάτης στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη. Η ίδια είχε κάνει γνωστή την ιστορία μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία μίλησε για την πορεία της στον αθλητισμό αλλά και την αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook και είχε αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα απάτης.

Τι είπε για τον αθλητισμό

Μιλώντας για τον αθλητισμό είπε πώς ήρθε κοντά στην ηλικία των 25 και η αγάπη της για το άλμα επί κοντώ ήταν τόσο μεγάλη που την έκανε να πάρει το μεγάλο ρίσκο και να τα παρατήσει όλα. Δείτε εδώ και την ανάρτηση που είχε κάνει για την απάτη

Πριν μερικά χρόνια βίωσε έναν τραυματισμό που την ανάγκασε να μην πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και παραδέχτηκε πως της κόστισε, αλλά δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε μετά από λίγο καιρό να ανακτήσει δυνάμεις.

Η συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us

Με αφορμή την συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us» δήλωσε πόσο ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα αυτή εμπειρία. Είπε: «Πήγα σε κάτι πιο δύσκολο, γιατί στο Voice θα γύρναγαν και οι τέσσερις για να δουν τι διάολο κάνει έτσι οπότε πήγα σε κάτι πιο δύσκολο».

Πώς έπεσε θύμα απάτης η Έρικκα Πρεζεράκου

Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε και στην ιστορία του «καλοντυμένου ιερόδουλου» που η ίδια έκανε γνωστή μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook.

Όπως είπε πρόκειται για έναν απατεώνα που της απέσπασε πολλά χρήματα στο παρελθόν αν και εκείνη είχε επιλέξει να μην κινηθεί νομικά τότε.

Ωστόσο, πρόσφατα έμαθε πως εκείνος διαδίδει τα αντίθετα, πράγμα που την έκανε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να μην πέσουν υπάρχουν και άλλα θύματα.

«Και εκεί αισθάνθηκα ότι η μικρή Έρρικα είπε ή θα βγεις μπροστά να με στηρίξεις ή θα γίνει χαμός εδώ πέρα».

Όπως είπε θύμωσε με τον εαυτό της που εξαπατήθηκε, αλλά στην πορεία βρήκε τις ισορροπίες της με τον δικό της τρόπο.