Άννα Παναγιωτοπούλου για Λαζόπουλο: "Τον χαστούκισα επειδή ήθελε παραπάνω λεφτά"

Τι απαντά ο ίδιος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Παναγιωτοπούλου για Λαζόπουλο:

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ισχυρίστηκε πως σε μια παλαιότερη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο τον χαστούκισε και τον πέταξε έξω από το θέατρο επειδή ζήτησε παραπάνω λεφτά.

«Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση».

Τι απαντά στην εφημερίδα Espresso το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου για το χαστούκι της Άννας Παναγιωτοπούλου

Άνθρωποι που δούλεψαν στην εν λόγω επιθεώρηση περιγράφουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Φίλος του Λάκη Λαζόπουλου που υπήρξε μάρτυρας στο περιστατικό, λέει στην εφημερίδα Espresso και την Μαρία Ανδρέου:

“Θυμάμαι ότι μόλις είχε κατέβει από το Βέμπο, έπειτα από αποτυχία, το έργο “Γιατί χαίρεται ο κόσμος” που είχαν γράψει ο Φασουλής και η Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια οι Φασουλής, Παναγιωτοπούλου, Χατζηπαναγιώτης έγραψαν όλοι μαζί την επιθεώρηση “Αλλαγή και πάνω τούρλα”. Οι ηθοποιοί τότε με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιατά και τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιώργο Κέντρο, Αριέττα Μουτούση ζητούσαν από τον Λιβαδά τα λεφτά τους για τις πρόβες του δεύτερου ανεβάσματος. Μιας και μιλάμε για τον Λάκη Λαζόπουλο δείτε και την ανάρτηση του για τον Κώστα Βουτσά

Στη μυστική σύσκεψη που έγινε για να πάρουν οι ηθοποιοί τις αποφάσεις τους συμμετείχε και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού ως ηθοποιός πληρωνόταν με μισθό. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, τον παρακάλεσαν να μην πει τίποτα στους θιασάρχες Παναγιωτοπούλου και Φασουλή για το τι πρόκειται να κάνουν. Ο Λάκης Λαζόπουλος τήρησε την υπόσχεσή του και δεν “κάρφωσε” τους ηθοποιούς στους δύο θιασάρχες. Ο Φασουλής τότε, έξαλλος, χαστούκισε τον Λαζόπουλο και τον πέταξε έξω από το θέατρο κι από εκεί κλονίστηκαν οι σχέσεις τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου απλώς έβρισε τον Λάκη”.

Από το στενό περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου μεταφέρουν στην εφημερίδα : “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει κάποιο σχόλιο, τον απασχολούν άλλα πράγματα και δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί”.