Τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα - Το μήνυμα που "ανατριχιάζει"

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα - Το μήνυμα που

Σοβαρό τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα! Την είδηση έκανε γνωστή η Νάνσυ Παραδεισανού, στο Πρωινό, όπου αποκάλυψε και το μήνυμα που "ανατριχιάζει". Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Όπως αναφέρθηκε ο Σάββας είχε δημοσιεύσει ένα στόρι λέγοντας πως είναι τυχερός που ζει και ότι ένιωσε τεράστια ευτυχία όταν έφτασε σπίτι και αγκάλιασε τα κορίτσια του.

Αυτό το ποστ ωστόσο αποφάσισε να το κατεβάσει και να το αντικαταστήσει με ένα άλλο, όπου έγραφε, «Ζήσε την κάθε μέρα σου, σαν να είναι η τελευταία». Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, ο ίδιος είναι μια χαρά και βρίσκεται σπίτι του, έπειτα από το τροχαίο με το μηχανάκι.

Σάββας Πούμπουρας τροχαίο

Τα μάθατε στο μεταξύ για την αποτυχημένη φάρσα που πήγε να κάνει στον Νίκο Μουτσινά και δεν τα κατάφερε;

Πριν το τροχαίο του, τα είπε όλα ο Σάββας Πούμπουρας για το Best Friend's Fear - Θα γίνει δεύτερος κύκλος;

Ο Σάββας Πούμπουρας δε δίστασε και είπε όλα όσα συμβαίνουν στο Best Friend's Fear τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες! Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για το αν θα γίνει τελικά ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής που έχει κλέψει τις παραστάσεις!

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη σχετικά με την εκπομπή του που έχει σαρώσει τα νούμερα τηλεθέασης, εξηγώντας πως δεν έχε σκοπό να κάνει δεύτερο κύκλο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία περίπτωση να γίνει δεύτερος κύκλος και απαντάω ευθέως. Οι φάρσες έτσι είναι. Γίνονται και μετά πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα. Γιατί τώρα όλοι ξέρουν. Αν γίνει δηλαδή κάτι κάποιο σκηνικό περίεργο αναρωτιούνται που είναι ο Πούμπουρας. Και λέω, "μη σας ζητήσουν τίποτα πορτοφόλια στο δρόμο, τα δώσετε και πείτε έλα Πούμπουρα να τα φέρεις πίσω"! Δεν είμαι εγώ, σίγουρα».

Όσον αφορά στη φάρσα που έκανε στην Τζένη Μελιτά είπε: «Εύκολα δείχνουμε με το δάχτυλο και σχολιάζουμε μια κατάσταση στην οποία, όμως, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ μέσα. Μπορεί να φοβηθείς για την ζωή σου, οτιδήποτε. Αντιδράς περίεργα. Αυτό απλά εξηγώ. Ας το βιώσουν και μετά μπορούμε να έχουμε γνώμη.

Έφαγα μερικές κλωτσιές από τον Κώστα τον μισθοφόρο. Εκνευρίστηκε πάρα πολύ ασχέτως εάν δεν το έδειξε εκεί. Έξω μου το είπε και με έσπρωξε αλλά είναι φίλος και τα βρήκαμε κατευθείαν. Είναι φίλος και είναι το σοκ.

Δεν είμαι εξαρτημένος από τίποτα. Είμαι πωρωμένος με τη δουλειά μου και να κάνω τους γύρω μου να περνούν όμορφα. Όταν βλέπω την κόρη μου ξεχνά τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.