Θα θέλεις να «λιώσεις» στον καναπέ του Νίκου Μουτσινά - Ποιοι του έκαναν... κατάληψη;

Cozy και άνετος, αλλά τον... πρόλαβαν άλλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα θέλεις να «λιώσεις» στον καναπέ του Νίκου Μουτσινά - Ποιοι του έκαναν... κατάληψη;

Σε νέο σπίτι μετακόμισε πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Μουτσινάς και ήδη μας έχει δείξει μερικές από τις αγαπημένες του γωνίες. Μια από αυτές είναι το σαλόνι του και συγκεκριμένα ο καναπές του, αφού εκεί χαλαρώνει μετά από μια κουραστική ημέρα. Μάλιστα, μόλις κάτσεις πάνω του θα θέλεις να «λιώσεις», ωστόσο άλλοι τον πρόλαβαν και του έκαναν... κατάληψη.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, θέλει μετά από μια δύσκολη γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις ημέρα να επιστρέφει σπίτι του και είτε να χαλαρώνει μόνο είτε μαζί με την παρέα του. Είναι ο παράδεισος του και τον έχει διαμορφώσει έτσι.

Τις περισσότερες ώρες όπως είπαμε τις περνάει στο σαλόνι του. Μάλιστα, ο καναπές του από ότι μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ αναπαυτικός.

Ωστόσο, τον πρόλαβαν τα κατοικίδια του, τα οποία και έχει σαν παιδιά του.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι

Χθες επίσης με ανάρτηση του ο Νίκος Μουτσινάς, μας έδειξε πάλι το σαλόνι του στο οποίο έχει το πιο παιχνιδιάρικο χαλί.

Νίκος Μουτσινάς: Μας έβαλε στο σπίτι του! Το μαξιλάρι πάνω στον καναπέ του έχει το πιο απίστευτο χρώμα!

Σε νέο σπίτι μετακόμισε ο Νίκος Μουτσινάς πριν από μερικούς μήνες και πλέον που έχε τακτοποιηθεί δεν το χορταίνει. Μάλιστα, με μια φωτογραφία του μας έβαλε μέσα και στον καναπέ του όπως είδαμε έχει πάνω ένα μαξιλάρι που είναι στο πιο απίστευτο χρώμα.

Ο παρουσιαστής λατρεύει να περνάει στιγμές από τον ελεύθερο χρόνο του στο διαμέρισμα του, έχοντας σαν παρέα τους φίλους του αλλά και τα τρία κατοικίδια του, τα οποία και έχει σαν παιδιά του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ενεργός χρήστης του Instagram και στον προσωπικό του λογαριασμό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα του, αλλά και από την εκπομπή.

Σε μια από αυτές τις στιγμές μας έδειξε το σαλόνι του, το οποίο είναι αρκετά «χουχουλιάρικο» λόγω του χρώματος που έχει ο καναπές του. Πάνω του επίσης, έχει ένα μαξιλάρι το οποίο είναι όπως θα δείτε και εσείς στο πιο απίστευτο χρώμα.

Από το μπαλκόνι του σπιτιού του φαίνεται ο κήπος ο οποίος είναι τεράστιος!