Φεύγουν από το σπίτι τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Τι συνέβη

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φεύγουν από το σπίτι τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Τι συνέβη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετά από 1,5 χρόνο συγκατοίκησης, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από το σπίτι τους και να μεταφερθούν στο πατρικό του Κωνσταντίνου. Τι συνέβη;

Μέσα από το Πρωινό, την εκπομπή του ΑΝΤ1, η Νάνσυ Παραδεισανού, αποκάλυψε με ρεπορτάζ της πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπιτωθούν λόγω ανακαίνισης. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να χτίσει από την αρχή το σπιτικό του.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους όπως είναι τώρα εδώ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο σπίτι της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχουν τεράστια κουζίνα! Έχει καφέ ξύλινα ντουλάπια!

Στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μένει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έχουν τεράστια κουζίνα. Τα ντουλάπια είναι καφέ και ξύλινα.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο έρωτας τους που δημιουργήθηκε μέσα στο Survivor μέρα με την ημέρα δυναμώνει.

Εδώ και πολύ καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μένουν κάτω από την ίδια στέγη και σε Instastories είδαμε την κουζίνα τους.

Η δημοσιογράφος έκανε αγκαλιές με τον σκύλο τους και πίσω φαινόταν η κουζίνα με τα καφέ ξύλινα ντουλάπια και το ψηλό ψυγείο τους. Είναι τεράστια...

undefined

undefined