Βίκυ Σταυροπούλου: "Με σόκαρε που είδα έναν άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμένα, νόμιζα συμπαθιόμασταν"

Σε ποιον αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Σταυροπούλου:

Η Βίκυ Σταυροπούλου άκουσε τα όσα δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου για εκείνη και απάντησε πως "την σόκαρε που είδε έναν άνθρωπο να μιλάει έτσι για εκείνη, γιατί είχε την εντύπωση πως συμπαθιόντουσαν"¨.

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στη δημοσιογράφου του Πρωινού, Μαίρη Αρώνη, για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Άννα Παναγιωτοπούλου.

“Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν πρέπει να το σχολιάσω. Με σόκαρε που είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που νόμιζα ότι από τη λίγη γνωριμία μας, ότι συμπαθιόμασταν.

Ξέρεις όταν είσαι καιρό σε αυτή τη δουλειά, αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος, λοιπόν, συνειδητοποιείς ότι... δεν θέλω να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση.”, είπε η Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε και για ποιο λόγο είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό η ηθοποιός

Ποιες οι δηλώσεις Άννας Παναγιωτοπούλου που σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου

Δημοσιογράφο ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της ήταν απίστευτη:

«Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δε θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός!».

Αυτές οι δηλώσεις στεναχώρησαν την ηθοποιός, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα και ευγενικά έδωσε την δική της απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου και τα όσα είπε.