My Styler Rocks: Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη στην αγκαλιά του συντρόφου της!

Δείτε το όμορφο ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Styler Rocks: Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη στην αγκαλιά του συντρόφου της!

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και ο σύντροφός της Ίων Μάνγκος βρέθηκαν στο ΒΟΧ και ο φακός τους έπιασε. Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, που ποζάρει αγκαλιά με τον καλό της!

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο με τον καλό της Ιών Μάνγκο, ο οποίος είναι επαγγελματίας Personal Trainer και πρωταθλητής σε κλασικό αθλητισμό άλλα και μοντέλο.

Οι δύο τους φαίνονται πολύ αγαπημένοι! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η fashion blogger κάθεται στα πόδια του καλού της, με τους δυο τους να χαμογελάμε στην κάμερα!

Μάλιστα η Σουλτάτη είναι ιδιαίτερα κομψή επιλέγοντας ένα διχτυωτό καλσόν! Δείτε και τα όσα είπε για τον σύντροφό της μια παίκτρια που βλέπουμε φέτος στο My Style Rocks. Τι αποκάλυψε η Ευριδίκη;

Κωνσταντίνα Σουλτάτη με σύντροφο

Κωνσταντίνη Σουλτάτη στην αγκαλιά του Ίων Μάνγκου

Κωνσταντίνα Σουλτάτη - Ίων Μάνγκος σε νυχτερινό κέντρο

Κωνσταντίνα Σουλτάτη - Ίων Μάνγκος αγκαλιά

Από το My Style Rocks και την Κωνσταντίνα Σταμάτη στο GNTM και την Κάτια Ταραμπάνκο - Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της σε έξοδό τους!

Την Κάτια Ταραμπάνκο την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και ανέβηκε στην πρώτη θέση του παιχνιδιού, μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, με την οποία μοιράστηκαν την πρωτιά! Πλέον το παιχνίδι έχει τελειώσει και η Κάτια έχει γυρίσει πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Πέρα από αυτό ωστόσο βρίσκεται και στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τον οποία γνωρίστηκαν μετά και το τέλος του Greece Next Top Model!

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν και ο Γιώργος Λάγιος έγιναν "τσακωτοί" από τον φωτογραφικό φακό με τους δυο τους να ανταλλάσσουν μάλιστα μερικά "καυτά" φιλιά! Οι δυο τους, να πούμε ότι βρέθηκαν στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή, απολαμβάνοντας μια όμορφη βραδιά!

Κάτια - Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος αγκαλιά

Γιώργος Λάγιος - Κάτια Ταραμπάνκο φιλί