Είχε πάθει πνευμονία ο Γιώργος Λιάγκας - Η αποκάλυψη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Δεν το γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε πάθει πνευμονία ο Γιώργος Λιάγκας - Η αποκάλυψη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής είχε πάθει πνευμονία, ένα γεγονός που δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες τους, τόσο πίσω, όσο και μπροστά από τις κάμερες.

Την αποκάλυψη λοιπόν, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έκανε με αφορμή την συνομιλία που είχε με τον πνευμονολόγο, Τάκη Μπεχράκη, για τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μιλήσει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν λέγοντας: «Ακούγονται απίστευτα πράγματα και δεν ξέρουμε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Εγώ θέλω να σας πω ότι όταν είχα κολλήσει Η1Ν1, είχα πάθει πνευμονία. Και ο κύριος Μπεχράκης ήταν ο γιατρός μου. Και μου γύρισε σε πνευμονία. Εγώ τον Η1Ν1 τον κόλλησα από τον μικρό μου γιο που σε τρεις μέρες ήταν καλά. Και εγώ έπαθα πνευμονία. Πριν από τέσσερα χρόνια. Δε νοσηλεύτηκα, ήμουν κατ’οίκον με πολύ ισχυρή αντιβίωση».

Δύσκολες ώρες πέρασε ο παρουσιαστής και πριν από λίγους μήνες, όταν άγνωστη βρέθηκαν έξω από το σπίτι του.

Μια αποκάλυψη στον αέρα του ΣΚΑΙ έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και για την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

Σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» ο παρουσιαστής έκανε αποκάλυψη για την πρών σύζυγό του και τα παιδιά τους και μεταξύ άλλων είπε: «Τελειώνει το...».

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Φαίη Σκορδά, ωστόσο είναι πάντα ενωμένοι για τα παιδιά τους.

Στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού Χρήστου Λούλη, έκανε μια αποκάλυψη on air!

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται τον χρόνο του με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή για να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους, παρά το φόρτο εργασίας του.

Κι έτσι ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Πόσο καταλαβαίνω τον Χρήστο Λούλη γιατί το βιώνουμε όλοι οι γονείς και εμείς με την Φαίη είμαστε “Τελειώνει το κολύμπι, έχω δουλειά, τον πάω εγώ, πάρτον εσύ”».